Vladimir Morozov şi-a doborât propriul record mondial în proba de 100 m mixt în bazin scurt

Înotătorul rus a fost cronometrat cu cel mai bun timp în etapa a doua a Cupei Mondiale de la Berlin, stabilind cu această ocazie un nou record mondial (50 sec.30/100).
Rusul Vladimir Morozov.
Rusul Vladimir Morozov. (KAZUHIRO NOGI / AFP / Getty Images)

În vârstă de 24 de ani, medaliatul cu bronz al Jocurile Olimpice de la Londra, Vladimir Morozov, şi-a îmbunătăţit performanţa în proba de 100 m mixt în bazin scurt (25 m), reuşind să-şi doboare propriul record mondial în cadrul celei de a doua etape a Cupei Mondiale.

După ce săptămâna trecută în prima etapă a competiţiei ce se desfăşoară în acesta perioadă în capitala Germaniei, a fost cronometrat cu 50 sec. 60/100, marţi, sportivul din Rusia şi-a îmbunătăţit propriul record cu 30/100.

Vladimir Morozov a fost prezent şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în dauna prezenţei numelui său într-un raport referitor la sistemul de dopaj generalizat din Rusia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport