Voiculescu: Primăria Capitalei e preocupată să organizeze paranghelii, dar asta nu ne păzeşte de următorul cutremur

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Primăria Bucureştiului e preocupată să organizeze paranghelii şi sesiuni foto pentru Gabriela Firea, însă asta nu ne păzeşte de următorul cutremur mare despre care putem spune cu siguranţă un singur lucru: va veni în timpul vieţii noastre, a atras atenţia, pe pagina sa de socializare, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"6.129 este numărul oamenilor identificaţi care locuiesc în clădiri clasa I de risc seismic, în Bucureşti. În realitate, sunt de cel puţin două ori mai mulţi. Predicţiile ştiinţifice spun că fiecare dintre ei are un risc major să fie ucis de următorul cutremur din Bucureşti şi peste 16.000 dintre noi vom suferi răni grave.

Ce fac autorităţile, în special Primăria Bucureşti, pentru a preveni un dezastru imens şi deja anunţat? Foarte puţin. În ritmul actual de consolidare a clădirilor, va dura 175 de ani până ce vom trăi într-un oraş relativ sigur", a scris Vlad Voiculescu, invitând opinia publică să citească articolul intitulat Cutremur în oraşul vulnerabil.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne