Voiculescu, replică dură pentru Firea: Suntem milioane în ţara asta care nu mai avem nevoie de stăpân

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu reacţionează dur după ce primarul Capitalei, Gabriela Firea, le-a atacat pe fondatoarele asociaţiei Dăruieşte Viaţă, ONG care construieşte cu bani exclusiv din donaţii primul spital din România pentru copiii bolnavi de cancer.

Indignat de atacul primăriţei, care a susţinut că cele două cunoscute activiste care fac spitalul sunt doar interfaţa lui, Voiculescu reaminteşte că iniţiative precum "#NoiFacemUnSpital, ca MagiCAMP, MagicHOME sau MagicHELP - Reţeaua solidarităţii, ca HOSPICE Casa Speranţei sunt instrumente prin care societatea îşi face un serviciu sieşi, ajutându-i pe cei lăsaţi fără speranţă de stat".

Redăm postarea lui Vlad Voiculescu

"Cine-i slugă, nu-i domn." zice o veche vorbă românească.

În 2016, pesediştilor, slugilor şi tuturor mafioţilor din sistem nu le venea să creadă că "băiatul ăla tânăr de la sănătate" este propriul stăpân, nu datorează nimic nimănui şi nu este controlat de nimeni. Dragnea, Firea şi ai lor mi-au căutat unchi, mătuşi, orice.

Unul dintre şefii mafiei transplantului - speriat de curăţenia pe care o începusem - a întrebat pur şi simplu "al cui e băiatul ăsta? Cu cine trebuie să vorbim?" - găsim asta într-o înregistrare de la DIICOT.

Au trecut anii şi iată, astăzi aflăm de la doamna Firea nici mai mult nici mai puţin decât că eu "patronez" deja alte iniţiative care o deranjează pe dânsa la PR. Nu una, ci mai multe.

Nici Gabriela Firea, nici Dragnea, nici Dăncilă, nici atâţia alţii din vechea politică nu îşi pot imagina că iniţiative precum #NoiFacemUnSpital, ca MagiCAMP, MagicHOME sau MagicHELP - Reţeaua solidarităţii, ca HOSPICE Casa Speranţei sunt instrumente prin care societatea îşi face un serviciu sieşi, ajutându-i pe cei lăsaţi fără speranţă de stat.

Nu îşi pot imagina că suntem deja milioane în ţara asta care nu mai avem nevoie de stăpân. Nu suntem şi nu am fost niciodată slugi. Nu avem nevoie de domni, scrie, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Reamintim că Gabriela Firea a lansat atacuri la adresa ONG-ului care construieşte primul spital pentru copiii bolnavi de cancer din România. Atacurile au început printr-un share pe pagina sa personală de Facebook a unei postări în limbaj suburban prin care se critică iniţiativa ridicării spitalului, iniţiativă realizată exclusiv din donaţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne