Vrăjitoarele vor să îl atace pe Trump cu farmece

Vineri, vrăjitoarele din toată lumea intenţionează să arunce o vrajă uriaşă asupra lui Trump.
Preşedintele Donald Trump
Preşedintele Donald Trump (NICHOLAS KAMM/AFP/Getty Images)

„Alăturaţi-vă celei mai mari vrăji în masă din istorie, în condiţiile în care participanţii din întreaga lume, individual sau în grupuri, se vor concentra pentru a-l împiedica pe Donald Trump să facă rău”, se precizează în event-ului vrăjitoresc lansat pe Facebook.

Un document ce descrie instrucţiuni pentru aruncarea unei vrăji asupra lui Trump a detaliat ce anume a plănuia grupul să facă mai exact. Aceştia s-au pregătit pentru a arunca asupra preşedintelui o vrajă de legare, cu scopul de a-l împiedica pe acesta să facă rău. Nu este clar cine a iniţiat planul.

„Se înţelege, în acest context, că vraja de legare nu generează efectele potenţial negative ale unui blestem sau deochi, şi nici un afectează karma celui care aruncă vraja”, scrie în document, care aparent a fost distribuit pe grupurile interesate de magie. „Cu alte cuvinte, nu este vorba de echivalentul unui pumn dat ca prin farmec unui nazist; mai degrabă, este vorba de a-i smulge portavocea din mână, de a-i sparge telefonul pentru a nu putea posta mesaje pe Twitter, de a-l lega şi arunca într-o pivniţă întunecată, unde nu poate să facă rău nimănui”.

De fapt, aceasta nu ar fi prima confruntare a lui Trump cu vrăjitoarele. Vrăjitoarele din cartierul Brooklyn, New York City, l-au deocheat pe Trump în septembrie 2016, la fel cum a făcut-o şi un grup numit Vermont's Feminists Against Trump, în octombrie 2016.

Cu toate acestea, Trump a câştigat, desigur, alegerile prezidenţiale din noiembrie 2016.