Washington Examiner: oficiali de la Washington se înghesuie la buncăre pentru supravieţuire

(Getty Images)

Publicaţia Washington Examiner susţine că oficiali de la Washington, inclusiv multe nume din agenţiile de informaţii ale SUA, se grăbesc să-şi facă sau să închirieze buncăre de supravieţuire.

Pe fondul unei ameninţări tot mai mari privind izbucnirea celui de-al treilea război mondial şi privind declanşarea unei crize economice, Fortitude Ranch construieşte tabere pentru scenarii apocaliptice pentru elita americană, printre care se află şi principalele agenţii de informaţii ale SUA: CIA, FBI şi DIA.

Fortitude Ranch a atras rezidenţi din capitala americană în tabăra sa din Virginia de Vest, iar numărul cererilor de acceptare a crescut enorm.

Directorul general al Fortitude Ranch, Drew Miller, colonel pensionat din cadrul Forţei Aeriene şi fost ofiţer de informaţii, a precizat: “Trebuie să fii idiot să crezi că nu se va întâmpla”.

Un membru al Fortitude Ranch a declarat, cu condiţia anonimatului, pentru Washington Examiner, că el şi alte persoane s-au alăturat proiectului după ce au realizat că este posibilă declanşarea unei crize naţionale în urma unui atac, a prăbuşiri financiare sau a unor violenţe politice.

“Majoritatea dintre noi ne-am trezit la realitate”, a afirmat el.

Taberele pot găzdui între 50 şi 500 de persoane în timpul unei crize şi, pe măsură ce alte tabere urmează să se construiască, Miller a afirmat că structurile vor dispune de căsuţe, buncăre subterane şi turnuri de pază.

Fiecare tabără va fi de asemenea dotată cu un poligon de trageri.

Lista membrilor Fortitude Ranch este protejată şi grupul refuză să ofere organizaţiilor guvernamentale informaţii despre membrii săi, cu excepţia investitorilor, cărora li se cere prin lege să dezvăluie informaţii la IRS (Serviciul pentru Venituri Interne al SUA).

Miller a declarat că este inevitabil un atac sau blocarea reţelei de energie electrică din cauza unui puls electromagnetic asociat cu condiţiile meteo.

Fortitude Ranch, al cărei motto este “Pregătiţi-vă pentru cel mai rău scenariu… bucuraţi-vă de prezent”, este descris pe website-ul său ca o “comunitate de supravieţuire dotată să rămână în viaţă în urma oricărui tip de dezastru sau prăbuşire pe termen lung a legii şi ordinii”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe