WTA Hobart 2019. Irina Begu părăseşte competiţia cu fruntea sus

Tenismana română a ratat şansa calificării în penultimul act al circuitului australian, fiind învinsă la mare luptă, de slovaca Anna Karolina Schmiedlova, scor final 7-5, 7-5.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Camelia Begu. (Getty Images)

Irina Begu (28 ani, 76 WTA) a fost oprită din drumul ei către semifinalele tabloului principal de simplu a turneului WTA de la Hobart (Australia), joi, de sportiva slovacă Anna Karolina Schmiedlova (24 ani, 77 WTA).

Românca s-a înclinat după o oră şi 47 de minute de joc efectiv cu scorul de 7-5, 7-5.

Partida a fost una foarte strânsă, tenismana noastră fiind cea care a condus ostilităţile în ambele seturi (5-3), dar de fiecare dată oponenta sa a reuşit să revină admirabil, şi să-şi adjudece astfel prezenţa în careul de aşi al competiţiei cu premii totale de 250.000 de dolari.

Schmiedlova conduce acum cu 4-2 în duelurile directe. Ea o va întâlni în continuare pe elveţianca Belinda Bencic, care a trecut la rândul ei de Daiana Iastremska (Ucraina) cu 7-6 (2), 6-3.

Begu va primi pentru performanţa sa un cec în valoare de 6.175 dolari, respectiv 60 de puncte WTA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport