WTA Hobart 2019. Mihaela Buzărnescu, fără victorie în noul sezon competiţional

Mihaela a pierdut în primul tur la Hobart (Australia) în faţa elveţiencei Belinda Bencic, a doua înfrângere consecutivă pentru jucătoarea română din tot atâtea meciuri disputate în acest debut de sezon competiţional.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Getty Images)

Mihaela Buzărnescu (30 ani, 25 WTA) a repetat, marţi, performanţa negativă de la Brisbane (unde cedase în primul tur în faţa Lesiei Tsurenko), şi în runda inaugurală a turneului WTA “Hobart Internaţional” din Australia.

Românca, cap de serie numărul doi a circuitului cu premii în valoare de 250.000 de dolari, a înregistrat un nou eşec, în trei seturi, în faţa elveţiencei Belinda Bencic (21 ani, 55 WTA), scor final 4-6, 6-3, 7-5. Partida a fost una destul de disputată, timpul de joc alocat fiind de două ore şi 36 de minute.

Tenismana noastră a contabilizat în acest duel 4 aşi şi 7 duble greşeli, având procentaje mici pe propriile servicii (55% la primul, 38% la al doilea), în timp ce oponenta sa a avut doar 2 aşi , respectiv 11 duble greşeli, dar cu un serviciu mult mai bun.

Buzărnescu va fi recompensată pentru scurta participare cu un punct WTA şi un cec în valoare de 2.100 de dolari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport