Zeci de parlamentari PSD ameninţă cu demisia în bloc dacă partidul nu susţine modificarea codurilor

Parlament, şedinţă şi vot electronic la Camera Deputaţilor
Parlament, şedinţă şi vot electronic la Camera Deputaţilor (Epoch Times România)

Agitaţie mare în PSD. Zeci de social-democraţi şantajează partidul cu demisia în bloc în cazul în care controversatele modificări legislative care vizează Codul Penal şi Codul de Procedură Penală nu sunt susţinute în Parlament, au dezvăluit surse parlamentare pentru stiripesurse.ro.

Unii dintre nemulţumiţi caută sprijinul lui Liviu Dragnea şi cer ca problemele ridicate de ei să se rezolve în toamnă, în prima parte a sesiunii parlamentare.

Sursele citate susţin că, în cadrul unei şedinţe recente a conducerii PSD, circa 40 de parlamentari au ameninţat că demisionză din PSD - un număr suficient de mare pentru a schimba majoritatea şi implicit Guvernul. De altfel, mulţi social-democraţi sunt revoltaţi şi de trădarea UNPR, care s-a opus modificărilor "pe furiş" la Codul Penal.

Potrivit publicaţiei citate, în Parlament se vehiculează ideea că cele peste 20 de proiecte de modificare a Codurilor Penale sunt de fapt doar o perdea de fum în spatele căreia se ascunde un singur proiect care este cu adevărat important pentru cei cu probleme penale.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne