Ziua 119. "Haita asta de prădători care jefuieşte ţara nu lasă nimic neatins!"

Cum cei de la Putere au demonstrat în numeroase rânduri că "oricând pot pune la cale ceva noaptea ca hoţii sau ziua ca mafioţii", protestatarii #rezist au revenit lângă Guvern, pentru a le transmite, odată în plus, politicienilor, că sunt cu ochii pe ei şi nu vor mai tolera niciun derapaj.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Scandarea "Demisia!" şi imnul ţării au răsunat din nou lângă clădirea unde, adoptând "noaptea, ca hoţii" OUG 13, guvernanţii dădeau startul unor proteste de o amploare fără precedent.

Revoltaţi că cei care au mutilat Codurile Penale în favoarea corupţilor nu doar că n-au demisionat ci continuă să împingă, în Guvern sau Parlament, proiecte de lege revoltătoare, protestatarii #rezist se declară ferm determinaţi să fie vigilenţi şi să sancţioneze toate derapajele politicului.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Prezenţi seară de seară în Piaţa Victoriei, protestatarii transmit, practic, că s-au săturat de bătaia de joc a celor ce au fost votaţi pentru a fi în slujba cetăţenilor nu a unor clici şi că nu mai sunt dispuşi să tolereze incompetenţa şi hoţia.

"În cele 119 zile în care am ieşit în fiecare seară să protestam, cred că ni s-au dat cel puţin 500 de motive noi faţă de celebra OUG 13 cea care, practic, a declanşat seria de proteste. După porcăria din 31 ianuarie chiar simţim nevoia să stăm cu ochii pe ei, că oricând pot pune la cale ceva noaptea ca hoţii sau ziua ca mafioţii.

Sincer, în condiţii normale sau într-o ţară normală nu cred că am fi făcut-o. Aşa, ne-au determinat să fim foarte atenţi la tot ce se întâmplă pe scena politică, să fim vigilenţi şi aşa vedem câte aberaţii zilnice sunt puse în discuţie, de multe ori şi în practică. Este absolut incredibil. Poate se întâmplau şi înainte, nu stiu, nu le dădeam atenţie ca acum.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Chiar în fiecare seară, cel puţin eu mă întreb, oare ce mai pun la cale mâine guvernanţii, parlamentarii, primarii, chiar ne mai pot surprinde cu ceva? Din păcate, răspunsul este da, incredibil, parcă au o sursă inepuizabilă de tâmpenii şi idioţenii, sau decizii simple luate fără cap, pe principiul 'las’ că merge şi aşa, nu se prinde nimeni'. Doar că noi fiind acum cu ochii pe ei îi vedem şi chiar nu putem să nu ieşim în stradă şi a le arăta că nu suntem absolut deloc de acord cu această bătaie de joc, ne-am săturat de incompetenţa lor, vrem să-şi facă bagajele şi să plece, să ne lase ţara în pace", transmite o protestatară.

La rândul său, un alt protestatar îi asimilează pe cei aflaţi la putere unei "haite de prădători" care jefuieşte ţara şi nu lasă nimic neatins.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

"Deşi ieri s-a protestat în special împotriva tăierii pădurilor, tot despre asta vreau să vorbesc şi astăzi. Haita asta de prădători care jefuieşte ţara nu lasă nimic neatins. Guvernul Cioloş a încercat să stăvilească masacrul pădurilor, dar acum se revine la "normal". Relaxarea legislaţiei în domeniul exploatărilor forestiere e inacceptabilă. Ştim cu toţii că jaful pădurilor alimentează şi puşculiţele partidelor. Dar e o crimă la adresa Naturii, un atentat la sănătatea noastră. Opriţi masacrul pădurilor! Ajunge, aţi tăiat destul! Vreau protecţie pentru pădurile rămase, vreau înăsprirea legislaţiei în domeniu, vreau reîmpădurirea zonelor exploatate", susţine protestatarul.

Un alt protestatar acuză şi el că politicienii aleşi în decembrie votează cu două mâini doar pentru interesul propriu şi al ''prietenilor", exprimându-şi nemulţumirea că în stradă ies tot mai puţini români pentru a protesta contra samavolniciilor conducătorilor.

"Totul se rezumă doar la bani de 27 de ani încoace! Modul de a face politică în România este:

1. Vinde tot ce poţi

2. Şpagă pentru fiecare ‘contract’

3. Legi care să ne apere faptele descrise la punctele 1, 2, 4, 5

4. Vinde ce-a rămas

5. Împrumută-te să ai ce fura!

Simt o dezamăgire, dar nu cedez, ba din contră, mă mobilizează şi mai tare nesimţirea acestor trădători de ţară. Oameni buni, treziţi-vă! Nu se poate să acceptăm să fim batjocoriţi şi noi să nu avem reacţie!

Vă aşteptăm în Piaţă cu mic cu mare, pentru o ŢARĂ SĂNĂTOASĂ din toate punctele de vedere!", transmite protestatarul.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne