Ziua 161. "Ţara merge într-o direcţie greşită cu aceşti hoţi şi doar noi putem să stopăm această Ciumă!"

Viitorul nu arată deloc bine cu Dragnea şi ai lui în fruntea ţării, transmit protestatarii, reveniţi lângă Guvern, de unde le cer celor de acasă să se implice pentru schimbarea în bine a ţării.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Protestatarii au revenit lângă sediul Guvernului, pentru a 161-a seară consecutiv, mai motivaţi să reziste după marşul Pro-DNA de duminică, marş la care au luat parte circa 1000 de persoane.

În opinia protestatarilor, impresionanta desfăşurare de forţe de ordine de la marşul de ieri a arătat frica lui Dragnea, frică ce s-a materializat în intenţia de a-i intimida pe cei ce se opun. Aşadar, rezistenţa şi opoziţia faţă de tentativele PSD de a decapita lupta anticorupţie trebuie să continue, acum cât "fierul e cald."

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

"Suntem şi astăzi în stradă şi vom continua să rezistăm atât cât va fi nevoie. Cel puţin după ziua de ieri cu marşul Pro-DNA pe trotuar, eu personal mă simt chiar mai motivată. După desfăşurarea masivă de forţe de ordine, la un moment dat aveam impresia că suntem aproape om la om, sau "jandarm la protestatar", am realizat că aceasta nu este decât o tactică de intimidare, iar eu nu pot traduce asta decât prin faptul că Dragnea cu toată şleahta lui de infractori sunt din ce în ce mai disperaţi, simt cum laţul se strânge din ce în ce mai tare", declară o protestatară.

Totodată, participanta la protest îşi exprimă părerea de rău că în stradă nu sunt mai mulţi oameni pentru a ţine piept tăvălugului PSD, însă se declară optimistă că, dacă va avea loc vreun derapaj major, mulţimea se va revărsa din nou.

"Pe noi nu au reuşit decât să ne înfurie şi mai mult. Jandarmii practic nu fac altceva decât să respecte nişte ordine, doar că acestea vin de la cea mai supusă ministresă, care nu cred că îndrăzneşte nici măcar în gând să i se opună lui Dragnea. De fapt, cam aşa a fost făcut tot guvernul actual, ca şi cel demis, cu cât eşti mai obedient lui Dragnea, nu gândeşti, nu comentezi, doar execuţi, cu atât eşti mai calificat pentru postul de ministru.

Iar acum când văd declaraţiile legate iar de Soros care vrea musai să-l înlăture pe Dragnea şi să distrugă PSD-ul, îmi dau seama că de data asta treaba pare serioasă, adică după toate investigaţiile în curs ale DNA-ului s-ar putea că acesta chiar să nu mai scape şi poate aşa am avea o şansă să scăpăm de acest grup de derbedei infractori care au acaparat ţara.

Ce îmi pare mie teribil de rău este că se pare că în acest moment suntem destul de puţini cei care vedem ce se întâmplă cu adevărat în jurul nostru, asta judecând după numărul mic de participanţi la protestele zilnice sau la marşul de ieri, dar totuşi am convingerea că la următorul derapaj major societatea civilă se va trezi şi vom fi din nou în stradă nişte sute de mii de oameni", spune protestatara.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

La rândul său, un alt protestatar îi cere lui Dragnea să plece, "împreună cu gaşca de hoţi" în loc să tot dea vina pe Soros. De asemenea, tânărul lansează un apel către români, reamintindu-le că deşi e "fain să îţi petreci timpul la mare, munte, terase", pentru ca România să aibă un viitor bun, este nevoie ca oamenii să se implice.

"În timp ce aveam cetăţeni care îşi arătau susţinerea pentru DNA şi statul de drept, domnul de la Teleorman, domnul ăla cu mustaţă, se plângea la televiziunile mafiote că el nu ştie nimic, că e un sabotaj la adresa lui şi a partidului! Şi ghici ce, cine e vinovat? Cine altul decât Soros sau cum îl cheamă pe acest individ.

Tovarăşe Dragnea, când ai de gând să priveşti ROMÂNIA şi ROMÂNII? Omule, lasă teoriile şi împreună cu gaşca de hoţi să plecaţi odată! În şase luni de când te lăudai cu programul de guvernare, pe care doar tu îl ştii, ai reuşit să schimbi un guvern, să ai miniştri incompetenţi dar ’’cuminţi’’ în faţa ta.

Ţara merge într-o direcţie greşită cu aceşti hoţi şi doar noi putem să stopăm această Ciumă! Aseară am avut un Marş pe trotuar în condiţiile în care în duminica precedentă Jandarmeria s-a purtat exemplar! Îi rog pe toţi rezistenţii să ne fie alături şi să lupte pentru viitorul lor! Este poate mult mai comod şi fain să petrecem timpul la mare, la munte, la terase, dar viitorul nu arată bine deloc! Şi nu arată bine, deoarece ei speculează lipsa de civism a românilor! Vă aşteptăm în Piaţă să fiţi alături de noi pentru viitorul nostru", transmite protestatarul.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne