Ziua 169. "Ce stat e ăla unde cei care fură sute de milioane de euro nu dau banii furaţi înapoi?"

La cea mai mică neatenţie a românilor, cei aflaţi la putere îşi vor îndeplini visul "de a fura în continuare, fără limite", consideră protestatarii #rezist, reveniţi în Piaţa Victoriei pentru a 169-a zis consecutiv.
Protest
Protest (Epoch Times)

Indignaţi că asalturile la adresa Justiţiei continuă - drept dovadă "evaluările" lui Lazăr şi Kovesi -, că PSD vine cu un program/programe de guvenare de natură a pune economia pe butuci, asta în timp ce Dragnea declară că "statul fură", protestatarii au revenit din nou lângă Guvern, pentru a cere demisia celor responsabili de marasmul în care se zbate ţara.

Potrivit protestatarilor, românii n-au nici cel mai mic motiv să doarmă liniştiţi iar rezistenţa în stradă trebuie să continue căci, în caz contrar, coaliţia PSD - ALDE îşi va duce la îndeplinire planurile de a fura oricât şi fără să suporte consecinţe şi întreaga ţară va avea de suferit.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Simt că nu mai pot ţine pasul cu toate declaraţiile politicienilor din România. Ei vin cu tot felul de idei care destabilizează ţara din punct de vedere economic şi social. Impozitul pe venit - o declaraţie de război pentru multinaţionale, măriri de salarii şi pensii fără fundament şi în imposibilitate de aplicare - o altă minciună pentru a câştiga electoratul de partea lor, Ordonanţe de urgenţă - care au ca scop îmbogăţirea celor care au interese în tăierea pădurilor.

Mă uimeşte zilnic tupeul lui Dragnea prin care denigrează instituţii precum DNA-ul şi Parchetul General, dar şi nonşalanţa cu care afirmă că "statul român ne fură". În aceste condiţii, fiecare înţelege pe limba lui, însă sunt sigură că acest tip de manipulare are efect doar în sfera lui de interes şi anume a alegătorilor PSD.

Am credinţa că românii nu trăiesc într-o bulă şi vor realiza ca nu este vorba despre ceva ce ar aduce bunăstare în România, ba din contră. Preţurile au crescut, cursul euro se modifică permanent şi tot noi suntem cei ce suportăm aceste iresponsabilităţi ale lor. Indignarea este şi mai mare când observ că o scuză invocată mereu este cea cu "lipsa de comunicare între ministere" sau "nu e vorba despre aşa ceva, încetaţi să va mai faceţi probleme".

Continui să protestez pentru că nu am nici cel mai mic motiv pentru care să nu o fac şi pentru că nu am încredere deloc în ei. Sunt sigură că la cea mai mică neatenţie, îşi vor îndeplini visul de a fura în continuare fără limite. Ne sfidează inteligenţa şi, de-a lungul istoriei, regimurile de genul acesta nu au avut cum reuşi. Am încredere că uniţi, vom învinge!", transmite o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un alt participant la protest şi-a exprimat indignarea că cei din Piaţă au ajuns să fie numiţi "sorosişti şi plătiţi" de o parte din populaţie doar pentru că "tembeliziunile corupţilor" au lansat astfel de acuzaţii la adresa lor.

"Un popor de adormiţi aşteaptă de la o mână de tineri să îi facă să trăiască mai bine, pentru că ei, adormiţii, sunt prea comozi şi prea seci în gândire ca să le fie trezită conştiiţnţa. Cel mai mare manipulator care există: Conştiinţa! Pe lângă faptul că nu ies din case, românii adormiţi mai iau şi de bune minciunile tembeliziunilor care mint zi de zi fără să fie amendate de către Consiliul Naţional al Audiovizualului! Astfel ne numesc sorosişti şi plătiţi doar pentru că tembeliziunile corupţilor afirmă acest lucru! Cu un asemenea popor indolent, ce succes mai poate avea democraţia în România de azi?

Însă în caz că dictatura corupţilor se va aspri, atunci să iasă adormiţii de acum să îşi rişte sănătatea şi viaţa înfruntând violenţele statului! Statului care nu există... Ce stat e acela unde cei care fură milioane şi sute de milioane de euro nu dau banii furaţi înapoi deşi au fost dovediţi în justiţie că au furat? Şi pe lângă asta nu execută nici măcar o lună de puşcarie... Vă spun eu ce stat e un astfel de stat... Este un stat care nu există!", a declarat manifestantul.

Protest
Protest (Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne