Ziua 179. "Infractorii de la cârma ţării au o ură incredibilă faţă de omul onest, care munceşte şi plăteşte taxe"

Aceşti indivizi cocoţaţi în fruntea tării, care nu ştiu să facă nimic altceva decât să fure, să mintă şi să distrugă, au o ură incredibilă faţă de omul onest, care munceşte şi este plătitor de taxe, le-au reproşat guvernanţilor protestatarii #rezist, care au revenit din nou în Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Îngrijoraţi de direcţia în care merge România sub conducerea PSD-ALDE, protestatarii au revenit din nou în Piaţa Victoriei, pentru a ţine "aprinsă flacăra Rezistenţei" şi a cere o schimbare fundamentală a modului în care este condusă ţara.

"Peste două-trei zile împlinim fix 6 luni de când ieşim în stradă. Singura diferenţă faţă de 31 ianuarie este că noi, cei din Piaţă, am ajuns de la câteva sute de mii, la doar câteva zeci în condiţiile în care mare lucru nu s-a rezolvat, nu a fost altceva decât praf aruncat în ochii celor creduli. Culmea este că praful ăsta a rămas în ochii cetăţenilor care nu reuşesc să vadă realitatea cruntă în care ne târăşte PSD-ul zi de zi. Adunătura asta de infractori şi incapabili ne duc încet dar sigur pe muchia prăpastiei şi cred că suntem pe ultima sută de metri până vom cădea în abis. În ţara în care dacă ai furat milioane de lei nu eşti condamnat decât cu suspendare şi rămâi liniştit cu banii în cont, dacă eşti condamnat pentru fraudă la 10 ani de închisoare nu execuţi decât trei şi banii îţi rămân prin offshore-uri, dacă eşti cercetat pentru corupţie eşti scăpat prin prescriere, lumea doarme liniştită într-o apatie dezarmantă", a declarat o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

Potrivit manifestantei, în tot acest timp PSD, care în campania electorală promitea marea cu sarea şi îşi lua angajamente nefondate, a ajuns să nu ştie de unde să mai facă rost de bani, iar cea mai la îndemână soluţie nu a fost alta decât să taie din pensiile celor care au lucrat în cele mai grele condiţii.

"Aceşti indivizi cocoţaţi în fruntea tării, care nu ştiu să facă nimic altceva decât să fure, să mintă şi să distrugă, au o ură incredibilă faţă de omul onest, corect, care munceşte şi este plătitor de taxe, cel puţin asta reiese din toate acţiunile lor de până acum. Noi chiar nu mai vrem să-i vedem pe aceşti infractori la cârma tării, îi vrem în puşcărie, acolo unde le este locul, după tot ce au făcut în ultimii 27 de ani", a subliniat protestatara.

La rândul său, un tânăr din Piaţa Victoriei şi-a exprimat nemulţumirea că avem în Guvern doar "executanţi" fără pregătirea necesară şi, cel mai important, fără demnitatea pe care trebuie să o aibă cineva care ocupă o astfel de funcţie.

Protest
Protest (Epoch Times)

"A mai trecut o zi în care PSD/ALDE ne arată cât de incompetenţi sunt. Dacă la Ministerul Agriculturii îl avem pe Maestrul Daea, care nu mai are nevoie de introducere, la Ministerul Educaţiei şi Cercetării îl avem pe Analfabetul Pop, care introduce manuale noi la discipline speciale, iar în fruntea Guvernului îl avem pe Tudose care are impresia că el decide când vrea, cum vrea şi ce vrea atâta timp cât este prim-ministru. Spuneam şi în trecut că suntem spectatorii acestui spectacol de prost gust unde acest grup de incompetenţi şi infractori îşi fac de cap pe banii românilor! Îmi voi permite să îi judec pe românii care nu-şi fac temele civice şi care nu au ieşit la vot deoarece, cu prezenţa lor la vot, sunt convins că astăzi eram mult mai relaxaţi şi nu eram în Stradă să ne păzim de Ciuma Roşie!

Avem timp trei ani să ne informăm corect, să îi tragem la răspundere pe cei care sunt în Parlament, Guvern şi funcţii publice, dacă nu-şi respectă promisiunile şi obligaţiile faţă de ţară! Noi vom sta în stradă, vom face o plimbare duminică la câteva partide politice, indiferent dacă sunt sau nu la putere, deoarece nu se întâmplă nimic bun pentru ţară. Vă aşteptăm şi pe voi!", a precizat protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne