Ziua 192: "Ne vor aştepta vremuri grele dacă îi vom lăsa să-şi bată joc de viitorul nostru!"

Românii trebuie să acţioneze ca un grup şi să nu mai stea pasivi şi indiferenţi, pentru că or să-i aştepte vremuri grele dacă îi lasă pe "aleşii" noştri să îşi bată joc de viitorul acestei ţări, transmit protestatarii, reveniţi lângă Guvern.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Politicienii aflaţi în fruntea ţării au "mituit, minţit şi prostit" pentru a câştiga alegerile iar acum, ajunşi la putere, distrug ţara. Au umplut ministerele de "incompetenţi" şi "condamnaţi" şi calcă în picioare viitorul acestui popor, acuză protestatarii reveniţi în Piaţa Victoriei, pentru a 192-a zi consecutiv.

Ceea ce se întâmplă, dezastrul cu care ne confruntăm şi care se va agrava de la o zi la alta a fost posibil doar din cauza indiferenţei românilor, a celor ce au preferat să nu meargă la vot. Însă, măcar acum, în ceasul al 13-lea, ar fi cazul ca oamenii să se trezească, să nu se lase călcaţi în picioare şi să iasă în stradă, dacă vor să aibă un viitor, susţin protestatarii, rămaşi doar o mână de oameni după ce în iarnă Piaţa Victoriei era neîncăpătoare pentru sutele de mii de cetăţeni indignaţi.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

"Altă zi de indignare la adresa acestui Grup Infracţional care a pus mâna pe ţară prin minciună. Aceşti impostori şi trădători de ţară distrug ROMÂNIA, urmând un plan bine pus la punct.

Dacă faci o analiză la ce spuneau cei din PSD anul trecut pe vremea Guvernului Cioloş, continuând ulterior cu promisiunile din campanie, observăm doar ipocrizie şi minciună, dar nu ar trebui să ne mire.

Au mituit, minţit, prostit şi au câştigat alegerile! Au câştigat şi au în ministere doar incompetenţi, condamnaţi, urmăriţi….. Le-au câştigat în primul rând pentru că românii au preferat să nu meargă la vot!

Mă întreabă lumea de ce mai stau în Piaţă?! Stau şi voi sta pentru că nu concept să fiu în viaţă, în putere şi să-i las să ne calce în picioare! Nu concep! În ultimele luni am învăţat cât de important este să-ţi foloseşti drepturile pe care le-au câştigat eroii în ’89. Doar că trebuie ca noi toţi să acţionăm ca un grup şi să nu mai stăm pasivi şi indiferenţi! Ne vor aştepta vremuri grele, şi vor fi şi mai grele dacă îi vom lăsa să-şi facă de cap şi să îşi bată joc de viitorul nostru!", transmite un protestatar.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

La rândul său, o protestatară deplânge şi ea faptul că, după ce au ieşit în stradă cu sutele de mii - ceea ce a dus la abrogarea şi respingerea OUG 13 - românii au renunţat, uşor-uşor, la proteste, aceasta în timp ce Puterea nu renunţă la planurile sale de a-şi graţia corupţii. Ori, fără sacrificii, fără eforturi, lucrurile nu se vor schimba, crede protestatara.

"Legea graţierii tot mai aproape... Tudorel împrăştie "motive pozitive" populaţiei, doar, doar vom fi prostiţi... cum că mulţi dintre deţinuţi sunt artişti şi nu îşi pot valorifica talentul în puşcării sau nu îşi pot comercializa creaţiile... O lege a graţierii i-ar avantaja...

300.000 de protestatari bucureşteni au renunţat, deşi nu s-a schimbat nimic. Nu au înţeles că fără sacrificiu nu există schimbare, două săptămâni de protest fiind un sacrificiu prea mic pentru o schimbare atât de radicală. Rămân în Piaţa Victoriei alături de cei mai insistenţi conştienţi moral protestatari", spune protestatara.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne