Ziua 226. "Pentru unii salarii şi pensii nesimţite, pentru alţii mizerie! Nu plătesc taxe ca politicianul corupt să fure tot!"

Ca pe vremea comuniştilor, membrii de partid au cu totul si cu totul alte beneficii decât cetăţenii de rând. Pentru unii salarii şi pensii nesimţite, pentru alţii spitale pline de bacterii şi şcoli neavizate ISU. Iar toate acestea se întâmplă pentru că oamenii tac, transmit protestatarii #rezist.
Protest
Protest (Epoch Times)

Coaliţiei la putere nu îi pasă decât de interesele ei şi ale acoliţilor săi, transmit protestatarii reveniţi lângă Guvern pentru a 226-a seară consecutiv. Indignaţi, oamenii acuză coaliţia PSD & ALDE că vrea control total asupra a tot ce mişcă în această ţară unde politicienii au devenit un fel de supra-cetăţeni în timp ce oamenii "de rând" au "dreptul" să-şi trimită copiii la şcoli neavizate ISU şi să moară în spitale infestate cu bacterii.

Astfel, PSD se împrumută de bani pentru a plăti salarii şi pensii "speciale" iar râurile de lapte şi miere anunţate de Guvern sunt doar pentru apropiaţii puterii. Şi toate aceste abuzuri, sărăcirea ţării, batjocorirea ei sunt posibile doar pentru că marea majoritate a românilor tace, obedientă, arată protestatarul, reamintind că împotrivirea în faţa răului este o datorie.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Pentru infrastructură nimic, pentru spitale nimic, pentru şcoli nimic. PSD a împrumutat 10 miliarde pentru baroni şi pentru a plăti pensii şi salarii “speciale”. Copiii noştri învaţă în şcoli fără aprobările necesare, în spitale se moare pe capete din cauza lipsei crunte de condiţii şi medicaţie, iar autostrăzile trec de la un studiu de "făcubilitate" la altul fără să se toarne un metru de şosea.

Asta în condiţiile în care domnii guvernanţi anunţă creşteri economice, anunţă bine pentru "toţi românii". "Toţi românii" sunt probabil în viziunea lor doar acoliţii lor din Parlament şi baronii local. Lor le este dat cu prisosinţă în timp ce cetăţeanul de rând nu primeşte nimic sau primeşte o mărire de 5% din nimic.

Dragnea respectă la virgulă programul de guvernare doar pentru prietenii şi apropiaţii PSD, doar pentru câteva mii de oameni în timp ce restul milioanelor de români sunt ţinuţi în aceeaşi mizerie ca şi înainte, fără condiţii în spitale, fără şcoli care să respecte normele decente de funcţionare, fără drumuri aglomerate sau reparate. Este exact ca pe vremea comuniştilor, membrii de partid au cu totul si cu totul alte beneficii decât cetăţenii de rând. Pentru unii salarii şi pensii nesimţite, pentru alţii foame şi mizerie.

Nu am nici o îndoială că toate astea se întâmplă pentru că tăcem, pentru că nu ieşim cu toţii uniţi să cerem vocal schimbarea, pentru că ne este frică să schimbăm. Eu unul nu o să stau cu mâinile în sân aşteptând pe altul să rezolve ce trebuie să rezolvăm cu toţii, eu unul am înţeles că depinde şi de mine, depinde de atitudinea mea. Nu plătesc taxe şi impozite ca politicianul corupt să fure tot, să distribuie aceşti bani clientelei proprii de partid, eu vrea ca aceşti bani să meargă către toţi cetăţenii, nu doar către baroni, interlopi şi tot cei ce s-au gândit să fure România. Nu accept asta, nu o să stau în casă până când aceste lucruri nu se schimbă. Rezistăm până la capăt!", transmite protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

O altă protestară opinează şi ea că "partidul unic PSD-ALDE" vrea control total asupra a tot ce mişcă în ţară - în special asupra Justiţiei - Strada fiind acum singura care se poate opune acestui plan. Iar în toamna aceasta se va da lupta decisivă, crede protestatara.

"Toate gesturile, declaraţiile şi ameninţările fără perdea ale lui Dragnea îi trădează îngrijorarea că zilele îi sunt numărate nu numai în fruntea PSD şi a Camerei Deputaţilor, ci şi în libertate. Coaliţia PSD-ALDE, condusă de un condamnat penal şi un inculpat penal, au adus ţara într-un colaps nemaiîntâlnit din '89 până în prezent.

Acest partid unic (PSD-ALDE) vrea control total asupra a tot ceea ce mişcă în ţara asta şi, în mod special, asupra justiţiei. Dacă vor reuşi să preia controlul total al justiţiei prin legile propuse de Tudorel, atunci vor reuşi să preia controlul şi asupra instituţiilor care îi deranjează cel mai mult: DNA şi Parchetul General. Singurul duşman de care se tem este Strada! Aşa cum arată scena politică acum, cu o opoziţie aproape inexistentă şi un preşedinte "legat de mâini", suntem condamnaţi, atât noi, cât şi generaţia următoare, la victoria acestui sistem ticăloşit de care am crezut ca am scăpat.

Noi, cei puţini, care am rămas să protestăm zilnic în Piaţa Victoriei, facem un apel către cei care au fost în stradă în iarnă, să ni se alăture până nu e prea târziu. Toamna aceasta se dă bătălia decisivă: ori ei, ori noi!", susţine protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne