Ziua 228. "O minoritate de infractori neşcoliţi se poartă de parcă ne-ar fi stăpâni!"

În România anului 2017, în timp ce auxiliarele sunt interzise în şcoli, Justiţia e sub asalt, un senator e agresat într-un studio tv, românii încă trăiesc în zodia lui "csf, ncsf", permiţând răului să se instaureze. De oameni şi de ieşirea lor din indiferenţă depinde însă ieşirea din coşmar, transmit protestatarii.
Protest
Protest (Epoch Times)

Infractorii care dau legi pentru a scăpa de puşcărie, care-şi permit să-şi ameninţe ba chiar să lovească opozanţii, care şi-au amăgit electoratul cu promisiuni mincinoase, trebuie să dispară de pe scena politică, susţin protestatarii, reveniţi, pentru a 228-a seară consecutiv, lângă clădirea Guvernului.

Indignaţi de ultimele evenimente din viaţa publică, protestatarii reamintesc că cei aflaţi la putere nu au fost votaţi să dea graţieri, şi nici să atace statul de drept. Oamenii aceştia nu merită să ne conducă, cred cetăţenii din Piaţa Victoriei, ci, mai degrabă, ar trebui judecaţi pentru înaltă trădare.

Calitatea celor aflaţi acum la "butoane" este oglindită, de altfel, clar, de comportamentul fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, care a lovit, pe un platou TV, un senator al Opoziţiei. Acest gest n-a fost sancţionat prin declaraţii nici de Dragnea şi nici de vreun alt lider PSD, ceea ce spune tot...

"Când vezi cum acţionează unul ca Palada şi unu ca Rădulescu, înţelegi întreaga filozofie de viaţă a PSD. Sunt infractori de rând îmbrăcaţi la costum. Sunt infractori de rând învăţaţi să vorbească la şcolile ruse, sunt infractori de rând învăţaţi să ducă de nas un popor cu promisiuni false, şi în momentul în care cineva îndrăzneşte să arate adevărul se pomeneşte agresat fizic sau ameninţat cu mitraliera.

Condamnatul penal Dragnea încurajează aceste lucruri, pentru că de asta se întâmplă, încurajează vandalismul ăsta iliescian, e şcoala lor, e modul lor de a se impune. PSD este acelaşi lucru ca şi FSN, impunere cu forţa, ameninţări directe cu mitraliera, vandalism de ultimă speţă", susţine protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarul mai opinează că "penalii" care încearcă să pună atât Justiţia cât şi economia pe butuci, care atacă separarea puterilor în stat etc., trebuie debarcaţi imediat de la putere, căci sunt un pericol pentru România şi pentru viitorul cetăţenilor ei.

"Suntem aici în Piaţă pentru a spune acestui tip de politician că este mort politic ca şi mortăciunea politică Iliescu şi că a venit timpul ca ei să plătească pentru faptele lor, pentru crimele lor, pentru ameninţările şi pentru modul dictatorial în care acţionează. Derbedeii ăştia neocomunişti cu atitudine dau şi fug trebuie să dispară de pe scena politică. Infractorii care dau legi pentru a scăpa de puşcărie trebuie să dispară de pe scena politică indiferent de câte milioane au fost votaţi. Puteau să fie votaţi şi de sute de milioane, nu de 3,5 milioane de români duşi de nas cu promisiuni mincinoase.

Dacă atacă statul de drept, dacă atacă Justiţia, dacă atacă separarea puterilor în stat penalii ăştia trebuie pedepsiţi pentru fapte de înaltă trădare a poporului român. Nu au fost votaţi să se graţieze pe ei, nu au fost votaţi să îngroape Justiţia, nu au fost votaţi să distrugă separarea puterilor în stat, nu au fost votaţi să îngroape România în datorii externe, nu au fost votaţi să îşi pună progeniturile şi neamurile în funcţii cheie, nu au fost votaţi să îşi mărească doar ei lefurile, nu au fost votaţi să aducă corupţia la nivel de lege de stat.

Penalii ăştia trebuie înlăturaţi imediat de la putere, sunt un pericol pentru România, sunt un pericol pentru viitorul nostru european. Sunt disperaţi să scape de puşcării, sunt disperaţi să fure tot ce se produce, sunt disperaţi să fure tot ce se împrumută de la finanţatorii externi, sunt disperaţi să îngroape România cum nu a fost îngropată de nimeni înainte, chiar şi de hidoşii de Iliescu şi Năstase. Ăia au vândut fabricile, au închis tot ce putea fi modernizat şi putea să aducă prosperitate familiilor românilor, ăştia acum ne vând viitorul copiilor. Este sinistru şi grotesc să stiu că acum avem la putere aşa monştri. Nu pot să stau acasă. De asta sunt aici după 228 de zile!", transmite protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

O altă protestatară remarcă faptul că cetăţenii petrec prea mult timp "analizând" în detrimentul acţiunii. Pierdut fiecare "în bula lui", românii neagă realitatea care a permis unor infractori să ajungă în fruntea ţării şi, prin negarea şi indiferenţa lor, permit perpetuarea şi înrăutăţirea situaţiei.

"Ne uităm prea mult la trecut. Analizăm şi răsanalizăm ce se întâmplă de 27 de ani încoace, şi, în loc să ne asumăm responsabilitatea pentru prezent, căutăm vinovaţii din trecut. E bună şi analiza, dar exagerăm şi ne găsim în situaţia autostrăzilor autohtone - nenumărate studii de piaţă şi proiecte, dar zero acţiune.

Poporul se cufundă tot mai mult în "csf - ncsf". Realitatea de azi supraabundă în ştiri strigătoare la cer - nici nu mai ai timp să te pui la curent şi să comentezi, dar să şi faci ceva... Un senator al opoziţiei a fost agresat fizic într-un studio de televiziune, pentru că a îndrăznit să nu fie de acord cu obscenitatea publică...

Aceasta este România anului 2017. Iar cetăţenii ţării se lasă legănaţi de cântecul sirenelor - că "incidentul" nu are legătură cu ei, că nu îi afectează, că nu sunt părtaşi, că, oricum, nu au ce să facă... Şi se întoarce fiecare la bula lui să îşi trăiască viaţa în minciună-negare, care ne-a adus în situaţia în care o minoritate de infractori neşcoliţi şi nu prea inteligenţi se poartă de parcă ne-ar fi stăpâni... Dar eu mă încăpăţânez să rezist, să merg contra curentului, să mă străduiesc să îmi fac auzit glasul meu firav, să ies de sub vraja defetismului, să îndrăznesc să cred. Cred într-o Românie curată şi prosperă, în meritocraţie şi bun-simţ. Conştiinţa rezistă. Depinde numai de noi - de numărul nostru - cât va mai dura acest coşmar", spune protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne