Ziua 229. "Popor român, corupţii din fruntea ţării asasinează viitorul copilului tău!"

Intrată în zodia PSD-ALDE, România este la un pas de colaps total, avertizează "rezistenţii" din Piaţa Victoriei, care îi cheamă pe români în stradă alături de ei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Românii trebuie să iasă în stradă masiv pentru a opri dezastrul spre care se îndreaptă ţara sub conducerea Ciumei Roşii, au transmis protestatarii #rezist, reveniţi pentru a 229-a zi consecutiv, "la datorie", în Piaţa Victoriei.

"Popor român, corupţii din fruntea tării asasinează viitorul copilului tău! Nu fi indiferent, ai dreptul să te opui şi poţi să îi opreşti pe asasinii de destine! Ieşi în stradă! Copilul tău îţi va cere socoteală pentru indiferenţa şi laşitatea ta, popor român", a declarat indignată o tânără.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un alt cunoscut protestatar din Piaţa Victoriei a atras atenţia că ne îndreptăm cu paşi repezi spre ziua 250 de când actuala coaliţie de la guvernare "a reuşit să trezească Poporul".

"Chiar dacă am rămas puţini în Piaţă, este important că FLACĂRA ARDE. Uşor, uşor românii se trezesc din amorţeala creată de injecţia aplicată de CIUMA ROŞIE prin mituirea sistemului de stat şi a tuturor factorilor care pot reacţiona la mizeriile lor. Avem un ministru care-şi angajează fiica să o ajute în viaţă, avem un prim-ministru care minte şi când respiră, caracteristică pe care o au toţi cei din PSD", a precizat manifestantul.

Protest
Protest (Epoch Times)

Potrivit tânărului, cât de curând se anunţă "proteste masive care amendează minciunile şi acţiunile lor".

"Dacă în partea de justiţie, lucrurile sunt clare că doresc să legalizeze furtul, să decapiteze DNA şi să-şi impună oamenii la butoane, pe partea economică vedeţi ce se întâmplă din cauza transferului taxelor sociale de la angajator către angajat, a rectificării bugetare sau creşterii preţului carburanţilor?! Eu mă bucur că fac parte din categoria rezistenţilor şi îi anunţăm pe românii care vor participa la orice fel de acţiune împotriva acestui Guvern, că suntem alături de ei, pentru că doar împreună putem salva România!", a subliniat protestatarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne