Ziua 239. "Refuz să accept că o mână de borfaşi ne conduc fără ca nimeni şi nimic să îi poată opri!"

Avem la putere "o gaşcă de hoţi" căreia nu-i pasă absolut deloc de cetăţean şi încearcă să legifereze hoţia. Aşadar, pentru ca ţara să mai aibă un viitor, oamenii trebuie să reacţioneze şi să spună stop abuzului, necinstei şi hoţiei, transmit protestatarii din Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

De când au preluat frâiele puterii, preocuparea de căpătâi a celor de la PSD-ALDE a fost să anihileze DNA şi Parchetul General, şi să le subordoneze politic în folosul unui grup mafiot, transmit protestatarii, reveniţi pentru a 239-a seară consecutiv, în faţa Guvernului devenit pentru ei un simbol al capturării statului de drept de către coaliţia condusă de Dragnea.

Indignaţi de faptul că, ajunşi în fruntea ţării pe voturile celor pe care i-au minţit, politicienii puterii par să acţioneze contra ţării, nu în folosul ei, protestatarii transmit, o dată în plus, că oamenii ar trebui să se mobilizeze pentru a apăra principiile ce ar trebui să stea la baza oricărui stat de drept.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Refuz să accept că o mână de borfaşi şi slugile lor ne conduc fără ca nimeni şi nimic să îi poată opri. Atacurile din ce în ce mai virulente, din toate direcţiile, asupra statului de drept au scopul de a diminua încrederea în singurele instituţii care mai luptă împotriva corupţiei generalizate şi a marilor corupţi.

De când au preluat puterea (Parlament, Guvern, primării etc), singura preocupare a monstruoasei coaliţii PSD-ALDE este aceea de anihilare a DNA şi a Parchetului General şi să le subordoneze politic în folosul unui grup mafiot. Toate celelalte promisiuni, cu excepţia măririlor nesimţite a salariilor bugetarilor din administraţie şi a indemnizaţiilor aleşilor, nici măcar nu au fost pe agenda de lucru a Guvernului sau Parlamentului. E momentul să ne mobilizăm, să facem scut comun (aşa cum fac ei în jurul celor cercetaţi penal) şi să apărăm principiile pentru care am ieşit masiv în stradă astă-iarnă şi pentru care încă mai protestăm", spune o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

Un alt protestatar se declară indignat că avem un Parlament "plin de infractori" şi un Guvern cu miniştri implicaţi în dosare penale, un Avocat al Poporului şi o Curte Constituţională care nu lucrează în interesul românilor şi lansează şi el un apel la mobilizare.

"Dacă îmi spunea cineva acum câţiva ani că ne vom întoarce în comunism, având la putere o gaşcă de hoţi, o gaşcă căreia nu-i pasă absolut deloc de cetăţean, îi râdeam în faţă şi îi spuneam că este bolnav. Din păcate, prezentul ne arată că este posibil să fim furaţi pe faţă şi să fim călcaţi în picioare legal. Pentru că avem un Parlament plin de infractori, infractori care sunt şantajaţi cumva de către Dragnea şi acoliţii săi.

Avem două infractoare care ocupă poziţia de ministru, avem un sclav, Tudorel Toader care acţionează mai rău ca hoţii, pentru că îi învaţă cum să fure şi cum să se poziţioneze!

Avem un ministru, fostă secretară şi ce-o mai fi fost... care prin măsurile pe care le ia, nu face altceva decât să saboteze anumite instituţii, iar pe noi protestatarii încearcă să ne intimideze cu amenzi.

Mă întorc tot la CCR, Avocatul Poporului şi la Preşedinte. Dacă de la CCR şi AP, nu mă aştept la absolut nimic bun pentru cetăţeni, aştept ca preşedintele să acţioneze.

Este inadmisibil să stăm fără să reacţionăm şi fără să acţionăm, noi, cetăţenii. Oameni buni, sunt convins că în orice instituţie sunt şi oameni rău intenţionaţi, dar prin controlul politic în Justiţie, noi, românii, nu mai avem nici o şansă!

O să fie lumea lor şi noi, dar cum noi nu existăm, vor fi doar ei! Să fim pregătiţi să ieşim şi să ne alegem oameni care vor fi responsabili pentru tot ceea ce fac! Eu îmi doresc alegeri anticipate pentru ca poporul ăsta să mai aibă o şansă!", spune protestatarul.