Ziua 254. "Dragnea întruchipează răul politic absolut, anti-moralitate, anti tot ce înseamnă bine pentru România"

Starea României este critică din toate punctele de vedere, transmit protestatarii, lansând un apel la mobilizare către cetăţeni, înainte ca Dragnea şi PSD să arunce complet în haos ţara.
Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarii au revenit în Piaţa Victoriei, pentru a 254-a seară consecutiv, în pofida faptului că, de trei seri, jandarmii nu mai prididesc legitimându-i şi dându-le amenzi. Fără să se lase descurajaţi însă de ceea ce se întâmplă, oamenii transmit că-şi vor continua protestul paşnic, declanşat în iarnă la adoptarea OUG 13, căci ţara se îndreaptă spre dezastru sub conducerea lui Dragnea care este, spun ei, doar "un infractor la costum."

Cât despre amenzile care nu mai contenesc, protestatarii reamintesc că, dacă în Piaţă ar fi fost mii de oameni, nu s-ar fi ajuns aici, pentru că jandarmii nu şi-ar fi permis să intimideze o mare de cetăţeni.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Zilele trecute, credeam că sunt câţiva jandarmi care fac exces de zel, dar din păcate, ordinele sunt altele! De aproape o săptămână, Jandarmeria s-a trezit şi vine în Piaţa Victoriei să îi amendeze pe cetăţeni. Dragnea este aşa de disperat că va ajunge la puşcărie, încât i-a dat ordin secretarei să ne închidă gura. (...) astăzi am primit o amendă, dar sigur nu o primeam dacă eram câteva mii în Piaţă!", declară un protestatar.

Există însă şi o parte plină a paharului, respectiv că "la DNA se face din nou coadă, chiar dacă politicul pune presiune şi comandă cercetări ale Procurorilor Cheie!", iar 3500 de magistraţi s-au opus modificărilor legilor Justiţiei, propuse de Tudorel Toader. De altfel, astăzi, societatea civilă din România le-a mulţumit magistraţilor, aminteşte protestatarul.

Însă, în rest, situaţia României este critică din toate punctele de vedere, spune tânărul indignat că, "în Parlament, s-au făcut reguli de bună purtare în loc să facă reguli ca penalii să fie cercetaţi nu apăraţi!" iar PSD/ALDE ne-au îndatorat în nouă luni, aşa cum nu a mai făcut-o nimeni până acum.

"Oameni buni, haideţi să ieşim să ne apărăm ţara, chiar dacă jandarmeria ne intimidează!", spune protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

Un alt participant la protest arată că liderul PSD întruchipează "răul politic absolut, anti-moralitate, anti-normalitate, anti tot ce poate însemna bine pentru România şi români."

"Dragnea este încolţit din toate părţile. Cetăţenii sunt revoltaţi, sindicatele sunt revoltate, opoziţia este revoltată, propriii membri de partid sunt revoltaţi, până şi propriul prim-ministru pus de el este revoltat. Este incapabil să conducă un partid, este incapabil să ţină un partid la guvernare. Nu are nici o capacitate de a forma în jurul lui un nucleu de oameni competenţi, care să facă ceva bun pentru România.

Sigur, consilierii au reuşit să îi pună în faţă un powerpoint şi el să câştige alegerile cu vorbele astea învăţate de acasă, dar el, personal, nu are nici o abilitate de a implementa un program guvernamental, nu ştie cum să păstreze un guvern, se împiedică în propria prostie, nu poate şi nici nu va putea vreodată, el, Dragnea, să conducă şi să păstreze un partid. Este doar un infractor la costum, cu o mină serioasă, cu minciuni şi manipulări învăţate în laboratoarele de propagandă PSD şi atât. Nu ştie să negocieze, nu poate să negocieze şi să păstreze un echilibru politic nici în propriul partid, nici pe scena politică românească.

Are şi abilitaţi, ştie să mintă cu o faţă serioasă sau cu zâmbetul pe buze ca orice infractor de rând şi apoi să fure tot, să prăduiască pană şi copiii orfani, şi lor să le ia pâinea de la gură şi ultima speranţă de ajutor. Cred că el întruchipează răul politic absolut, anti- moralitate, anti-normalitate, anti tot ce poate însemna bine pentru România şi români", spune protestatarul.