Ziua 262. "Dacă românii se întorc în stradă, avem şanse mari să scăpăm de Dragnea, Toader şi Tăriceanu!"

10 miliarde împrumutate, impozite şi taxe mărite, scumpiri la energie şi carburanţi, toate în timp ce lucrează pentru aservirea politică a Justiţiei - acestea sunt rezultatele guvernării PSD-ALDE, reamintesc protestatarii, reveniţi pentru a 262-a seară consecutiv în Piaţa Victoriei din Bucureşti.
Protest
Protest (Epoch Times)

Coaliţia la putere încearcă să pună Justiţia pe butuci, ignorând cu totul voinţa sutelor de mii de români care în iarnă ieşeau în stradă scandând "Nu vrem să fim o naţie de hoţi!". Numai acesta, şi tot ar fi un motiv ca oamenii să iasă în stradă masiv, transmit protestatarii reveniţi lângă Guvern.

De asemenea, protestatarii reamintesc că cei aflaţi la Putere amanetează viitorul ţării, împrumutând la greu bani pentru a plăti salarii şi pensii mărite şi că traiul va deveni tot mai scump, căci taxele cresc, la fel preţurile la electricitate şi combustibil. Este timpul, deci, ca cetăţenii să iasă în stradă, explică protestatarii.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Condamnatul penal Dragnea încearcă să îşi folosească din nou călăul pentru ciopârţirea justiţiei. Tudorel, ignorând toate reacţiile merge autist înainte cu legile justiţiei. Să nu îl lăsăm pe Tudorel să creadă că poate să îi facă pe plac lui Dragnea, şi ca un servitor umil să îi ofere justiţia pe tavă. Nu pot să facă asta.

Este imposibil ca noi să îi lăsăm să măcelărească justiţia şi să stăm cu mâinile în sân. Nu o să aibă nicio şansă şi o să piardă din nou ca la OUG 13, doar că de data asta definitiv. Ajunge cu ce au făcut, este suficient. 10 miliarde împrumutate în 10 luni, impozite şi taxe mărite, scumpiri la energie şi carburanţi, scut împotriva penalilor în Parlament, pumni în gura pe la tv, minciuni şi manipulări în permanenţă. Şi acum încearcă din nou să pună justiţia pe butuci. Nu o să scape de data asta Dragnea, o să aibă soarta lui Ceauşescu dacă nu se potoleşte.", spune un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

O tânără opinează şi ea că Strada a ajuns singura opoziţie a PSD-ului şi lansează şi ea un nou apel la mobilizare.

"Strada este singura opoziţie a PSD- ului. Dacă românii se întorc în Stradă, avem şanse mari să scăpăm de Dragnea, Toader şi Tăriceanu. În februarie, românii au plecat din stradă înainte să rezolve treaba pentru care au ieşit iniţial s- au mulţumit doar cu abrogarea legii graţierii. Îi aşteptăm să îşi pună ordine în gânduri şi să se întoarcă înainte ca pachetul de legi al lui Tudorel să fie votat în Parlament, înainte de demiterea Laurei Kovesi şi înaintea suspendării lui Iohannis", declară tânăra.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne