Ziua 264. „Hidoşenia asta de partid - PSD - este pus pe uciderea oricărei speranţe de mai bine”

Situaţia economică este dezastruoasă, Sănătatea şi Educaţia sunt la pământ, se încearcă subordonarea Justiţiei şi peste tot avem corupţie, au tras un semnal de alarmă protestatarii #rezist din Piaţa Victoriei, care îi cheamă pe români în stradă pentru a readuce ţara pe drumul spre normalitate.
Protest
Protest (Epoch Times)

Cu PSD la putere, românii nu vor avea linişte, nu vor putea avea parte de o viaţă decentă, pentru că acest partid este incompatibil cu viaţa normală la care aspiră cetăţenii, au transmis sâmbătă "rezistenţii" din Piaţa Victoriei, reveniţi pentru un nou protest în faţa Guvernului.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Peste 500 de infractori printre care condamnaţi penali pentru omor şi tâlhării au fost deja eliberaţi de către PSD. Încă câteva mii de întemniţaţi pot beneficia de posibilitatea eliberării din puşcărie. Mă întreb acum, pentru copiii din şcoli, pentru bolnavii din spitale cum va rezolva partidul mult iubit lipsa condiţiilor umane, normale şi civilizate? O să elibereze şi copiii din şcoli, o să dea drumul bolnavilor acasă? O să concedieze toţi bugetarii plătiţi prost şi o să păstreze doar specialii? Ce o să facă cu pensionarii care au pensii mizere şi trăiesc în condiţii absolut mizerabile? O să îi elibereze şi pe ei? O să scape şi de grija lor?", a declarat un tânăr.

În opinia protestatarului, votanţii PSD sunt la fel de vinovaţi pentru situaţia din ţară precum cei care nu s-au prezentat la vot.

"Vedeţi dumneavoastră, nu se poate cu un astfel partid să avem parte de linişte, nu putem avea parte de o viaţă decentă. Este incompatibil PSD-ul cu viaţa normală cerută de români şi promisă de ei în campanie. Cei 18% din românii cu drept de vot care au votat cu PSD ca ei acum să îşi bată joc de tot au o vină la fel de mare ca şi cei care nu s-au prezentat la vot. Acum suportăm cu toţii acest viol pe faţă al democraţiei, al statului de drept. Suportăm cu toţii hidoşenia asta de partid pus pe uciderea oricărei speranţe de mai bine pentru români, pentru cei ce îi plătesc să le facă bine", a precizat tânărul.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, un alt manifestant s-a arătat nemulţumit de lipsa de implicare a românilor.

"Mă întrebam cu ceva vreme în urmă de ce nu ies românii în stradă ca în februarie! Eram frustrat că sunt în Piaţă cu aceiaşi oameni de câteva luni de zile. Am impresia că ei văd o "comedie" şi noi ne uităm la unul de groază! Măsurile luate de Daddy şi ai lui ar trebui cât de curând să aducă şi câteva scene de groază, şi nu numai. Situaţia economică este dezastruoasă, în sănătate nu s-a făcut nimic, de educaţie nu mai spunem nimic, Justiţia se doreşte a fi subordonată tot lor, şi ce este cel mai grav că peste tot avem corupţie, dar nu recunoaştem decât în cazul unei tragedii sau când suntem noi loviţi!", a afirmat protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

Potrivit tânărului, România este o ţară în derivă la bordul căreia se află piraţi crescuţi şi hrăniţi chiar de noi.

"Citeam de dimineaţă un raport care arată ce deţinuţi au ieşit zilele astea din penitenciare. Sunt oameni care au greşit, dar cărora nu li s-a făcut o "educaţie de reintegrare" şi nici nu li se oferă nimic când ies! Suntem o ţară în derivă, şi la bord avem doar piraţi, din păcate, crescuţi şi hrăniţi de noi! Mâine este un eveniment de stopare a abuzurilor jandarmeriei, care acţionează ca "securitatea" pe vremuri. Vineri avem un Marş de comemorare a tinerilor decedaţi la Colectiv şi datorită incompetenţei sistemului şi corupţiei. Să nu uităm, că suntem o ţară de corupţi, care avem "soluţii" sau "combinaţii" la orice oră!", a punctat protestatarul.