Ziua 265. "Dragnea îngroapă România ca să poată fura el liniştit!"

În timp ce politicienii se îmbogăţesc furând şi se străduiesc să pună justiţia pe butuci, copii şi bătrâni mor în spitalele pe care lăcomia celor aflaţi la putere le-a lăsat fără bani de medicamente şi dotări. Pentru ca lucrurile să se schimbe este timpul ca oamenii să se trezească şi să iasă în stradă, cerându-şi dreptul la viaţă şi viitor, transmit protestatarii.
Protest
Protest (Epoch Times)

Cu fiecare zi ce trece având la conducerea ţării PSD, ALDE şi pe Dragnea, românii îşi pierd şi mai mult libertăţile şi viitorul democratic, căci programul de guvernare nu-i nici pe departe despre bunăstarea cetăţenilor ci mai degrabă despre îngroparea justiţiei, pentru ca liderul social-democraţilor să scape de condamnări, transmit protestatarii, reveniţi lângă Guvern pentru a 265-a seară consecutiv.

Indignaţi că, în pofida faptului că 600.000 de români au ieşit astă-iarnă în stradă pentru a se opune legiferării hoţiei, politicienii la putere îşi văd în continuare de planurile lor, drept dovadă pachetul de modificare a legilor Justiţiei, ajuns acum în Parlament, faptul că sute de deţinuţi au părăsit închisorile etc., protestatarii lansează un nou apel la mobilizare, pentru a scăpa justiţia "de măcelul PSD" şi a da un nou viitor României.

"Dragnea îngroapă Justiţia ca să scape el de condamnări. Dragnea îngroapă România ca să poată fura el liniştit. Asta ni se întâmplă oameni buni. Asta are PSD-ul în programul lor de guvernare. Vedem aceste lucruri pe fiecare zi, îl vedem cum sapă groapa democraţiei, îl vedem cum ne minte în faţă, îl vedem cum îşi reneagă rând pe rând promisiunile din campanie, promisiuni pentru care a fost votat de altfel şi are puterea.

Banii furaţi de el şi de maşinăria de partid sunt reintroduşi în circuitul corupţiei şi cu ei se poate fura şi mai mult. Fiecare zi cu ei la putere, România intră şi mai mult în negura corupţiei. Cu fiecare zi ce trece cu PSD-ul în fruntea ţării, noi, românii, ne pierdem şi mai mult libertăţile, ne pierdem viitorul democratic.

Vin în Piaţă zilnic pentru a cere alegeri anticipate, pentru a scăpa justiţia de măcelul PSD, pentru a pune un început bun pentru România. Hai, române, hai la luptă împotriva corupţilor. Nu sta fără să faci nimic. Mor oameni zinic lângă tine din cauza corupţiei, nu lăsa să moară copii şi bătrâni prin spitale din cauza condiţiilor precare şi lipsa medicamentelor. Banii ăia de medicamente sunt furaţi de corupţi şi copiii ăia mor pentru că tu stai fără să iei atitudine. Hai, române, să mergem peste ei. Hai să redăm speranţa celor care au nevoie de speranţă la viaţă şi să punem un început bun pentru România", transmite un protestatar.

Un alt protestatar remarca faptul că anul trecut a fost anul "adormiţilor", absenteismul la vot ducând la alegerea Gabrielei Firea la Primăria Capitalei şi a PSD-ALDE ca alianţă care să preia frâiele ţării. Acum, că în curând se vor împlini doi ani de la incendiul din Colectiv, ar fi timpul ca românii care cândva au ieşit în stradă revoltaţi că zeci de tineri au fost ucişi de corupţie, să se mobilizeze din nou, transmite tânărul.

"2016 a fost anul 'adormiţilor'! Am dat Bucureştiul pe mâna unei impostoare, şi cel mai grav este că am dat ţara pe mâna unor hoţi, unii deja dovediţi! Alt lucru foarte grav este că avem câteva partide în opoziţie, dar unul îşi face 'programul' pentru următoarele alegeri, având ca prioritate bugetarii! Deci alt grup care doreşte să 'mituiască' pentru a ajunge la butoane! Aştept de la aceste partide, un program coerent de guvernare, cu ţinte clare şi termene. Dacă în ceea ce-i priveşte pe cei de la PSD-ALDE, lucrurile sunt clare, este dezamăgitor ce se întâmplă cu PNL, iar USR încă mai are timp să crească şi să dovedească!

Dacă mă întorc la partea cu 'adormiţii' , realizăm că suntem la fel de adormiţi şi în 2017, an în care am avut o săptămână de nesomn, undeva prin februarie! Societatea civilă s-a trezit, prin acţiunile unor grupuri civice, dar este foarte greu să 'răzbaţi' fără cetăţeni, care din păcate dorm...... O să-i văd pe foarte mulţi în săptămâna ce urmează, că-şi vor aminti de tragedia de la Colectiv, dar aştept să-i văd că fac în restul timpului, că fac ceva pentru ţară! România, trezeşte-te!", spune tânărul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne