Ziua 266. "Să fii atât de prost încât să îţi îngropi propriul partid, mi se pare de neînţeles!"

PSD a scos din puşcării tâlhari şi criminali ca să-şi scape corupţii şi nu precupeţeşte niciun efort să dea în Justiţie, reamintesc protestatarii, indignaţi de ceea ce se întâmplă pe scena politică.
Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarii au revenit lângă Guvern pentru a 266-a zi consecutiv, indignaţi de nesfârşitele tentative ale PSD de a-şi aservi Justiţia şi de a modifica legislaţia în favoarea corupţilor.

În goana lui pentru acest deziderat, Liviu Dragnea e pe punctul să-şi îngroape partidul, remarcă un protestatar, reamintind că guvernul PSD a dat drumul mai devreme puşcăriaşilor din închisori, că aliatul lui Dragnea la guvernare - Tăriceanu - a sesizat CCR pe dosarul Belina etc.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Mă întreb ce o fi fost în capul lui Dragnea de când a început el lupta asta cu justiţia. Sigur, pot să înţeleg presiunile din partid, pot să înţeleg că masa mare de penali îl împinge să facă asta, dar să fii atât de prost încât să îţi îngropi propriul partid în lupta cu dreptatea mi se pare de neînţeles.

Îi cred că sunt disperaţi, îi cred că sunt cu un picior în puşcărie, dar să ieşi aşa în faţă şi să spui că hoţia şi corupţia e bună, e de neînchipuit. Să dai drumul la tâlhari, să dai drumul la criminali din puşcărie ca să scapi şi nişte corupţi, iar e de neînţeles pentru mine. Probabil au ajuns la capătul puterilor şi astea sunt ultimele lor soluţii.

Acum încearcă şi pe la CCR şi în Parlament să dea iar în justiţie, să intervină în dosarul Belina. Astea sunt fapte grave, sunt fapte ce îi îngroapă şi mai rău. Nu o să apuce sigur patru ani de guvernare. Ritmul lor în care se îngroapă singuri este uluitor. Cât de prost să fii să faci asta singur, doar ca să nu stai câţiva ani la puşcărie", remarcă un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

O altă protestatară îşi exprimă dezamăgirea faţă de faptul că românii continuă să fie inerţi în faţa abuzurilor politicului şi transmite că, în ciuda apatiei concetăţenilor săi, va continua să iasă în stradă, din datorie faţă de cei care în '89 şi-au dat viaţa pentru libertate.

"Continui să ies în Piaţa Victoriei pentru a- mi face datoria faţă de revoluţionarii din '89 care mi-au dat libertatea să mă exprim liber şi să pot cere să se facă dreptate. Poporul român tace, şi-a trădat ţara şi a devenit complicele corupţilor. Nu mai am speranţă că românii vor reveni în stradă aşa că voi continua să ies pentru conştiinţa mea!", afirmă protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne