Ziua 288. "Cât mai suportaţi să vă conducă o şleahtă de hoţi?"

Dragnea nu este un om politic, este doar un individ care a acaparat puterea prin minciună şi manipulare şi trebuie să meargă la puşcărie acolo unde îi este locul, transmit protestatarii.
Protest
Protest (Epoch Times)

Protestatarii au revenit la Guvern, pentru a 288-a seară consecutiv de la momentul adoptării OUG 13, indignaţi că, după mai bine de 9 luni în care oamenii au tot scandat "Nu vrem să fim o naţie de hoţi!", în fruntea ţării continuă să fie politicieni cu probleme penale.

Astfel, cetăţenii veniţi în Piaţa Victoriei reamintesc că preşedintele Camerei Deputaţilor şi al partidului la guvernare este la cel de al treilea dosar, lucru ce afectează grav modul în care se legiferează în această ţară. Potrivit protestatarilor, Dragnea este un hoţ imoral, iar românii n-ar trebui să mai tolereze situaţia.

"Când eşti un hoţ imoral şi nu îţi asumi nimic pentru ce faci, cel mai la îndemână este să dai vina pe alţii. Nu explici de ce ai făcut ce ai făcut, nu explici cum este acum când eşti prins cu mâna în buzunarul plin cu bani. Nu! Pur şi simplu erijezi discuţia în blamări ale unor adversari invizibili. Fie Soros, fie serviciile, fie Iohannis, fie Europa, fie America. Nu contează ce faci tu, ceilalţi sunt de vină. Cam atât de simplist gândeşte penalul de Dragnea.

Sigur, asta tine la unele categorii de public, doar că numărul celor care sunt dispuşi să creadă aşa ceva este din ce în ce mai mic. Numărul lor tinde către zero odată cu democratizarea mijloacelor de informare. Nu poţi să mai manipulezi ca pe vremea lui Iliescu şi Năstase. Poţi să aduci în faţa DNA-ului parlamentari cu arcanul, însă imediat media liberă te taxează. Nu mai merge aşa! E bine că de data asta nu a venit cu interlopi. Mă şi mir cum de nu a primit nişte suluri de hârtie igienică în cap, că se pare că hârtia igienică trage la ei ca musca la legile lor.

Nu cred că mai are mult şi pleacă Dragnea. A arătat cât de penibil este el ca lider de partid şi guvern. A arătat că este incapabil şi mai mult au fost scoase în faţă unele din faptele lui de corupţie. Un infractor de rând cu putere şi programe de guvernare în powerpoint. Dragnea nu este un om politic, este un nimeni cu puterea acaparată prin minciună şi manipulare şi trebuie să meargă la puşcărie acolo unde îi este locul!", transmite un protestatar.

Protest
Protest (Epoch Times)

Un alt participant la protest le adresează şi el românilor întrebarea: "Cât mai suportaţi să vă conducă o şleahtă de hoţi?"

"Aseară am văzut televiziunile de casă ale infractorilor cum încercau să-l scoată pe infractorul şef. Vine infractorul şi ne anunţă că nu-şi dă demisia că nu are de ce! Păi normal că nu ai demnitate şi nu ai cum să pleci şi gata.

Aş vrea să-i văd într-o navetă pe aceşti infractori şi parlamentari care fac scut în jurul primilor, şi aş vrea să-i trimit într-o plimbare lungă doar dus în jurul lumii! Îmi doresc asta pentru a avea o şansă ţara asta, nu că am ceva personal cu nişte amărâţi.

Suntem aproape de colaps şi noi o să suferim, nu infractorii! Pentru că ei au avut grijă să fure de la noi şi vor să se asigure că vor scăpa de fapte. Cât mai suportaţi să vă conducă o şleahtă de hoţi?", spune tânărul.