Ziua 92. "Cum să nu te revolţi, când hoţii ne conduc şi ne consideră proşti în fiecare zi?"

Scandarea "Demisia!" a răsunat din nou lângă Guvern, loc unde, de 92 de zile, protestatarii #rezist cer neîncetat plecarea din fruntea ţării a celor ce au adoptat OUG 13.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Stârnite de adoptarea OUG 13, act ce a arătat că Puterea are ca prioritate soarta corupţilor, nu bunăstarea naţiunii, protestele #rezist împlinesc astăzi vârsta de 92 de zile, de-a lungul cărora cetăţenii au cerut non - stop demisia lui Grindeanu, Dragnea şi Tăriceanu, precum şi schimbarea modului în care se face politică.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Deşi ingrata OUG 13 a fost abrogată şi respinsă demult, oamenii au revenit seară de seară în Piaţa Victoriei, lângă Guvern, căci Puterea a continuat să producă pe bandă rulantă proiecte vizând amnistii concomitent cu demersuri despre care se spune că dau drumul la jaf din banul public, precum celebrele ordonanţe 6 şi 9. Protestele nu sunt strict despre un act normativ în sine, atrag atenţia protestatarii, ci, finalmente, despre principii şi valori care ar trebui să stea la baza oricărei guvernări sănătoase.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

"Sunt în Piaţa Victoriei, în a 92-a zi de protest #rezist, pentru toate motivele livrate de guvernarea PSD & ALDE legate de corupţie, de graţiere colectivă, de modificări legislative aberante. Revin pentru a susţine democraţia şi valorile în care cred: integritate, corectitudine, cinste, onoare, profesionalism, demnitate, libertate, valori care, pentru conducătorii ce se vor supremi, sunt doar vorbe goale.

Voi fi aici până vor înţelege că România este un stat european democratic, iar noi, poporul suveran, nu suntem de acord cu dictatura corupţilor. Le cer demisia şi înlăturarea din funcţii a celor cu probleme penale. Oare chiar nu există în această coaliţie oameni necorupţi?! Se pare că nu...", spune o protestatară.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

O altă participantă la protest acuză şi ea că sub conducerea celor de la putere ţara involuează, guvernul lucrând parcă împotriva ţării, prin manipularea pe care o practică şi prin pauperizarea românilor.

"România are nevoie de o schimbare, iar schimbarea începe cu noi! România trebuie să fie condusă de oameni integri şi curaţi, nu de infractori şi de condamnaţi! România trebuie să evolueze dar, din păcate, cu aceşti oameni de la conducere, involuăm pe zi ce trece! Guvernul nu provoacă doar probleme sociale, ci şi probleme familiale. Părinţii nu se mai înţeleg cu copiii, cei dintâi fiind sub influenţa manipulării PSD! Prin legile lor, creează o masă de oameni săraci, ce trăiesc la limită existenţei, susţinându-i cu ajutoare sociale, pentru a-i avea votanţi permanenţi!", susţine protestatara.

Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

La rândul său, o altă tânără protestatară se declară indignată de minciuna, trădarea şi hoţia promovate de politicienii la putere. În contextul în care astăzi Călin Popescu Tăriceanu îi "deplângea" pe tineri că şi-au ales ca model binomul Coldea-Kovesi, protestatara ţine să remarce că cei ce dau exemple toxice pentru tineri sunt chiar cei care conduc ţara.

Suntem în ziua 92 de protest! 92 de zile în care ne-am uitat cum Parlamentul ne trădează în fiecare zi, cu acordul tacit al opoziţiei! În fiecare zi Tăriceanu declară doar absurdităţi, iar Dragnea îi plânge pe corupţi şi condamnaţi!!! Ăştia sunt cei care ne conduc, al doilea şi al treilea om în stat! Domnul Tăriceanu ne vorbeşte de exemple greşite!

Aşa este! Avem exemple greşite, începând cu aleşii noştri! Ei promovează doar minciuna, trădarea, hoţia, corupţia, pilele, banii obţinuţi ilegal şi afacerile dubioase! Ce să înţeleagă tinerii care se chinuie în facultate prin cămine şi săli de curs prost dotate, când soţiile, amantele şi odraslele hoţilor de la putere obţin posturi în instituţiile de stat, când au afaceri de milioane de euro şi fură ţara cot la cot cu aleşii noştri??? Ce exemplu pot ei lua de acolo? Vorbesc despre procurori că nu sunt exemple de urmat??? Dar Şerban Nicolae, Nicolicea, Tăriceanu, Dragnea, Grindeanu, întreg Parlamentul şi Guvernul, ce exemple oferă? De servilism, minciună, hoţie şi trădare!?

Cum să nu te revolţi, când hoţii ne conduc şi ne consideră proşti în fiecare zi? Cum să nu te revolţi când toate legile sunt strâmbe şi totul e numai în favoarea lor? Cum să nu te revolţi când este furat viitorul tinerilor în fiecare zi, cu fiecare ocazie? Cum să nu te revolţi când justiţia pierde pârghiile legale de a institui dreptatea, iar preşedintele este exclus uşor, uşor din tot ce înseamnă puterea executivă a acestei ţări? Este strigător la cer ce fac aceşti oameni mârşavi, care au fost aleşi de 27 de ani, cu acordul tacit al opoziţiei!!!", declară o protestatară.