Ziua 94. "Ne vedem în stradă! Trebuie să ne apărăm de hoţi". Cetăţenii se mobilizează pentru un nou protest #rezist

Revoltaţi că, ignorând trei luni de proteste, senatorii jurişti au votat ieri pentru graţierea unor fapte de corupţie, protestatarii #rezist fac apel la români să iasă în stradă.
Protest
Protest (Corupţia Ucide)

De 94 de zile protestatarii #rezist sunt non-stop în Piaţa Victoriei, convinşi că, mai devreme sau mai târziu, cei care au plănuit OUG 13 vor recidiva şi vor face o nouă nefăcută. Şi acest lucru s-a întâmplat miercuri, când Comisia Juridică a Senatului a votat nici mai mult nici mai puţin decât graţierea faptelor de corupţie. Revoltaţi de acest nou demers al Puterii - o sfidare la adresa a sute de mii de oameni care au ieşit în stradă de când cu OUG 13- manifestanţii lansează, pe Facebook, un nou apel la protest pentru apărarea statului de hoţi.

"N-au înţeles nimic din mesajul străzii! Trebuie să ne apărăm ţara de hoţi! Ne vedem în Piaţa Victoriei!" sună apelul la mobilizare lansat pe Facebook de Corupţia Ucide.

Merită precizat că de ieri până astăzi, în urma valului de indignare stârnit de gestul senatorilor jurişti, Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu au anunţat că se delimitează de graţierea corupţilor şi drept urmare Comisia Juridică şi-a revenit "în simţiri" excluzând de la graţiere faptele de corupţie. Protestatarii vor continua să iasă în Victoriei căci Puterea, le-a dovedit din nou că renunţă la intenţiile sale de a graţia corupţii şi că fără vigilenţa oamenilor, "aleşii" ar reînvia OUG 13 cât ai clipi.