Claudiu Năsui: Ne paşte pericolul să devenim o ţară şi mai săracă

Se încarcă player-ul...

Un electorat care îşi vrea copiii acasă nu va mai vota PSD, consideră deputatul USR Claudiu Năsui, căci, pentru ca oamenii să nu mai fie alungaţi de sărăcie prin ţări străine, în România trebuie reforme adevărate, reforme structurale, nu măriri nesustenabile de salarii din taxele luate de la privaţi, a explicat, miercuri, deputatul USR Claudiu Năsui, după un dialogul purtat cu reprezentanţii grupului Rezistenţa.

Potrivit lui Năsui, ce face acum PSD-ul prin creşteri nesustenabile de salarii şi pensii, măsuri precum Split TVA este să împingă România spre sărăcie, să o facă o ţară în care nu ne vom mai dori să trăim.

"Cel mai mare pericol (care ne pândeşte) este să devenim o ţară şi mai săracă, să nu mai continuăm creşterea aceasta care acum e datorată unor politici bune anterioare, pentru că lucrurile în economie nu sunt de azi pe mâine, dacă mâine faceţi cele mai proaste politici din lume, naţionalizaţi tot, tot veţi mai avea puţină inerţie, oamenii mai merg la serviciu, mai produc maşini, mai fac ce făceau înainte, tot mai aveţi puţină creştere.

Ce au făcut acum este că într-un calcul politicianist foarte rece au dat în mediul privat, iau resurse de acolo, şi acel mediu privat ce va face... nu va mai produce atât de mult, va emigra mai mult. Ăsta este pericolul, sărăcire, corupţie mai mare (...) şi genul de ţară în care mai mulţi oameni nu or să mai vrea să trăiască", a explicat Năsui.