Mitingul Diasporei. Reprezentant Rezistenţa: Ne aşteptăm ca protestul să fie paşnic. Vom veni cu copiii!

Se încarcă player-ul...

Piaţa Victoriei va găzdui, vineri, marele protest al Diasporei. Acest protest va fi unul ferm dar paşnic, crede Andi Cârlan, reprezentant al grupului Rezistenţa.

Deloc impresionat de faptul că Jandarmeria a lansat avertismente şi a anunţat că va veni cu cai, ţestoase, câini, Cârlan spune că va merge cu copiii la mitingul de astăzi, căci se aşteaptă ca acesta să fie eminamente paşnic, la fel ca toate protestele #rezist.

"Am urmărit cu foarte mare îngrijorare discuţiile care au apărut în spaţiul public în ultimele zile, am discutat cu mulţi prieteni de-ai mei, părinţi, şi am luat împreună decizia că, dacă Jandarmeria se va ţine de cuvânt şi va veni cu câini, cai, ţestoase, e ceva firesc ca şi noi să venim cu copiii, cu creta, cu baloane, pentru că vor avea ce să vadă. Ne aşteptăm ca protestul să fie la fel de paşnic ca şi până acum, ne aşteptăm ca lucrurile să fie extrem de civilizate, dar în acelaşi timp, de ferme, pentru că oamenii ăştia nu au venit de la mii de kilometri distanţă doar ca să facă act de prezenţă! Însă nu ne aşteptăm sub nicio formă la violenţă. Eu, personal, voi veni cu copiii în Piaţă, prietenii mei vor face la fel, vom avea grijă la cei care se vor infiltra...", a explicat Andi Cârlan, pentru Epoch Times, la finele ultimei ediţii a emisiunii Rezistenţa 360.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale