Modificările Codurilor Penale. Rezistenţa: "Ne vom afla în faţa unui război foarte incorect"

Se încarcă player-ul...

"Este vorba despre fiecare dintre noi, nu e vorba de a scăpa sau nu Dragnea, nu e vorba de anumiţi inculpaţi sau unii sau alţii! În orice moment, unul dintre noi poate ajunge martor la o infracţiune şi să fie forţat să dea declaraţie de faţă cu capul grupării interlope pe care a denunţat-o, fără să i se protejeze în niciun fel identitatea, fără a i se garanta siguranţa", a declarat miercuri Andi Cârlan, reprezentant al grupului Rezistenţa, vorbind despre modificările Codurilor Penale operate în Parlament.

"Foarte tare mă simt ameninţat, şi eu şi familia mea şi oamenii dragi! (...) Dacă oamenii ăştia vor trece aceste modificări, ne vom afla în faţa unui război foarte incorect. Oameni din partea bună a Justiţiei legaţi de mâini şi de picioare în faţa unor infractori care sunt mai favorizaţi decât oricine altcineva şi ale căror drepturi par a fi mai presus decât drepturile oricărei alte categorii sociale din România", a adăugat Cârlan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank