"PSD-ALDE nu reprezintă voinţa poporului, sunt nişte hoţi, nişte infractori!" - Protest la Guvern

Se încarcă player-ul...

În jur de 300 de persoane s-au strâns, pe 23 decembrie, lângă Guvern, de unde au pornit în marş spre Parlament, pentru a le transmite "aleşilor" că trebuie să lucreze pentru cetăţeni, nu pentru infractori, nu pentru propriile interese.

"De Crăciun, am venit să-mi iau raţia de libertate. Este sloganul celor din 89 care au murit, care s-au luptat, care s-au bătut cu teroriştii fabricaţi şi am dorit să particip din nou la acest protest pentru a simţi că mi-am luat raţia de libertate, probabil ultima pe acest an la un protest.

Din ianuarie continuăm lupta, continuăm protestele şi motivul, pe lângă raţia de libertate, este de a ne exprima susţinerea pentru o justiţie independentă, nepolitizată, o justiţie dreaptă, corectă şi pentru a transmite pseudoreprezentaţilor noştri din Parlament, în speţă PSD-ALDE, că ei nu reprezintă voinţa poporului, ei sunt nişte hoţi, nişte infractori, nişte urmăriţi penal, nişte neaveniţi, incompetenţi, care s-au propăşit în acea Casă a Poporului să-şi facă legi cu dedicaţie, legi care sunt extrem de strâmbe", declară o protestatară.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank