Rezistenţa: "Suntem aici să rămânem!"

Se încarcă player-ul...

Lucrurile în România stau diferit faţă de cum erau înainte de adoptarea OUG 13, acel moment marcând "trezirea" a sute de mii de români deloc dornici să lase această naţie să devină "una de hoţi". Mai exact, s-a născut o mişcare de "rezistenţă", un grup de oameni dispuşi să sacrifice timp şi energie pentru a sta cu ochii pe politicieni, astfel încât să le poată sancţiona abuzurile. Un grup de oameni care vrea să se implice pentru schimbarea în bine a ţării, astfel încât România să redevină un loc în care să se poată trăi, a explicat miercuri Andi Cârlan, din partea grupului de Facebook Rezistenţa.

"Încercăm să transmitem un mesaj foarte clar că lucrurile în România sunt un pic diferite faţă de cum au fost până acum, că există o mişcare de rezistenţă şi deşi nu e comparabilă cu La Resistance din Franţa şi că scopurile sunt uşor diferite, suntem aici să rămânem.

Şi dacă se pune problema ca din cauza ticăloşiei anumitor oameni politici, tinerii să plece din ţară, avem o veste foarte proastă pentru ei, suntem aici să rămânem şi să facem în aşa fel încât un număr cât mai mare de oameni sătui de ce se întâmplă în momentul ăsta şi dispuşi într-o primă instanţa să plece din ţară, să fie determinaţi să rămână şi să lupte pentru ţara asta", a declarat Cîrlan pentru Epoch Times.