###BANNER_SCRIPT_POPUP_CENTRAL###
###GENERAL_HDR###

Dacă doriţi să vă daţi demisia din Partidul Comuniştilor din Republica Moldova sau să vă desolidarizaţi de acţiunile vreunui Partid Comunist


Ziarul Epoch Times este onorat să asigure pagini unde publicul se poate desolidariza de acțiunile Partidului Comunist, sau unde se poate demisiona din Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, sau unde oamenii din orice țară își pot exprima păreri critice cu privire la comunism.

Vă puteți da demisia din Partidul Comuniștilor din Republica Moldova și/sau vă puteți exprima dezaprobarea față de acțiunile comunismului din Republica Moldova, completând formularul de mai jos. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Din motive de securitate a celor care depun mărturii sau demisii, se permite exprimarea unei declarații sau demisii folosind un pseudonim sau lăsând câmpurile goale. O puteți face și pentru rudele dvs. decedate, care nu mai au această șansă.

Websitul ziarului Epoch Times pentru exprimarea demisiilor din Partidul Comunist din China (în limba chineză) a înregistrat până în prezent peste 100 de milioane de demisii din Partidul Comunist Chinez și organizatiile aferente. Ziarul Epoch Times este în prezent interzis de regimul comunist de la Beijing.