2022 - Chinezii sărbătoresc Anul Tigrului de apă

(Pixabay)

"Mai bine să trăieşti un an ca un tigru decât o sută ca o oaie." — proverb chinezesc.

Potrivit zodiacului chinezesc, tigrul, un animal considerat entuziast şi ambiţios, va avea o influenţă importantă în 2022. Fiţi pregătiţi pentru mişcare şi iniţiative în anul următor!

În universul zodiacal al modului în care curge energia şi creşte natura, tigrul este primul dintre cele trei semne care aparţin elementului "lemn" (din seria wuxin, de cinci elemente - foc, apă, lemn, metal, pământ -, despre care ideologia taoistă chineză susţine că se află la baza tuturor lucrurilor universului) din ciclul zodiacal. Semnul reprezintă energia naturii care izvorăşte şi se diversifică într-o plajă de posibilităţi. Tot ceea ce a fost adormit va începe să se mişte şi să prindă contur.

În timp ce puterea semnului anului precedent (boul) se transferă semnului tigrului, energia stabilă a boului devine mai cinetică, sub influenţa semnului zodiacal al tigrului. Caracterul de mişcare stabilă care caracterizează semnul boului capătă un element dinamic. După ce face bilanţul bunurilor şi al binecuvântărilor din anul boului, tigrul este pregătit să avanseze agenda. Astfel că anul tigrului este un moment bun pentru a vă planifica lucruri şi a crea fundaţia pe care să vă construiţi viziunea de viitor, precum şi de a vă pune energia în urmărirea acestor obiective.

Nobilul tigru este un simbol al curajului. Optimist şi vesel din fire, tigrul, iubitor de libertate, este extrem de independent şi visează să schimbe lumea. Tigrului îi place o provocare bună şi aventura în viaţă. Acest pisoi jucăuş are energie şi entuziasm nemărginite, îi place să se bucure de viaţă, dar, asemenea boului care l-a precedat, tigrul va fi tenace în atingerea scopurilor sale şi nu se va descuraja indiferent cât de multă muncă este nevoie pentru a-şi atinge obiectivele. Tigrul are, de asemenea, un simţ ascuţit al dreptăţii. Indiferent dacă nedreptatea este împotriva sa sau a altora, tigrul va trece cu îndrăzneală la acţiune pentru a-i ajuta pe ceilalţi.

Astfel, anul tigrului aduce promisiunea de schimbare şi mişcare către bine.

Este un an cu auspicii pentru cei care se apucă de lucruri noi, care dezvoltă noi pieţe, favorabil descoperirii unui nou mod de a face lucruri, sau de a schimba modul în care faci afaceri. Reinventează-te zilnic. Depăşeşte-ţi limitele personale în fiecare zi. Anul precedent, al boului, ţi-a adus tenacitate, iar influenţa tigrului îţi va da combustibilul necesar pentru a duce lucrurile la bun sfârşit.

Asta nu înseamnă că 2022 nu va continua să fie o luptă dificilă, iar schimbările s-ar putea să nu se manifeste atât de repede pe cât ne-am dori. Cu toate acestea, punând roţile în mişcare, tigrul aduce noi speranţe şi noi începuturi.

Ca întotdeauna, cu cât eşti mai disciplinat, cu atât anul tău va fi mai bun!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură