A patra ediţie a Marşului pentru viaţă

Logo-ul marşului pentru Viaţă
Logo-ul marşului pentru Viaţă (prin bunăvoinţă)

În oraşele României, pe 22 şi 23 martie, are loc a patra ediţie a Marşului pentru viaţă, cel mai important eveniment anual pentru viaţă din România, anunţă Studenţi pentru Viaţă.

Asociaţia Studenţi pentru Viaţă organizează conferinţa de presă de prezentare a Marşului pentru viaţă 2014 – „Adopţia, o alegere nobilă” miercuri, 19 martie 2014, la ora 14.00, la ceainăria La un Ceai de pe Str. Luigi Cazzavillan din Bucureşti.

Cu această ocazie vom prezenta programul seriei de evenimente din Săptămâna pentru viaţă – conferinţe, mese rotunde şi proiecţii de film.

Marşul pentru viaţă se va desfăşura sâmbătă, 22 martie, începând de la ora 14.00, pe traseul Piaţa Unirii – Parcul Tineretului, intrarea Şincăi.

În încheiere, între orele 16.00–18.00, va avea loc în Parcul Tineretului un concert de susţinere la care vor participa Vlad Miriţă, Alexandra Uşurelu, Bogdan Vladău, Anthony Icuagu (Vocea României), Vlad Stoia (Vocea României), Beatrice Vlădan (Vocea României) şi Ioana Picos.

Mai multe detalii despre oraşele din ţară unde se organizează Marşul pentru viaţă 2014 şi programul manifestărilor găsiţi pe www.marsulpentruviata.ro