Activistul Platformei DA de la Ungheni, Gheorghe Petic reţinut de poliţie. Moţpan: A fost organizată o provocare

Gheorghe Petic reţinut de poliţiştii de la Ungheni, 12.10.2018
Gheorghe Petic reţinut de poliţiştii de la Ungheni, 12.10.2018 (facebook.com/Nicolae Josan)

Liderul organizaţiei teritoriale Platforma DA din Ungheni Gheorghe Petic, fost angajat al Poliţiei de Frontieră care a deconspirat numeroase scheme de contrabandă uriaşă cu ţigări a fost reţinut vineri, 12 octombrie, de către reprezentanţii poliţiei de la Ungheni fiind bănuit de violul unei femei.

Poliţia Republicii Moldova informează că vineri pe la ora 14.50 a parvenit un apel telefonic la serviciul 112 de la o locuitoare a oraşului Ungheni, precum că ar fi fost violată de către un bărbat. Poliţia s-a deplasat la faţa locului iar în urma audierii victimei de 31 de ani, s-a stabilit că presupusul suspect este un bărbat de 41 de ani, locuitor al oraşului Ungheni. „Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru viol. Suspectul a fost reţinut pentru 72 ore.”

În context, Secretarul Platformei DA, Chiril Moţpan susţine că Partidul Democrat prin intermediul reprezentantului Guvernului la Ungheni având porunca superiorilor ar fi încercat să organizeze o provocare răsunătoare pentru a-l putea reţine pe Gheorghe Petic. „S-a încercat racolarea unei tinere care să-l seducă pe colegul nostru, doar pentru a reuşi să-l încătuşeze.”

Chiril Moţpan mai scrie pe pagina sa de Facebook că regimul din R. Moldova agonizează iar Plahotniuc ar avea nevoie, „ca de aer, să instaureze în ţară FRICA!”. Pentru a-şi atinge scopul, acesta recurge la cele mai mârşave metode: unora le preia afacerile, le înscenează tot felul de provocări şi le intentează dosare penale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe