Actriţa Cate Blanchett "schimbă scutecele" fetiţei ei adoptate

Cate Blanchett , decembrie 2012 în Dubai
Cate Blanchett , decembrie 2012 în Dubai (Andrew H. Walker / Getty Images for DIFF)

Reputata actriţă australiană Cate Blanchett, în vârstă de 45 de ani, a adoptat o fetiţă care se numeşte Edith Vivian Patricia Upton, mărindu-şi astfel familia care cuprinde deja trei băieţi, potrivit mail online.

Câştigătoare a doua premii Oscar, actriţa Cate Blanchett, în vârstă de 45 de ani, împreună cu soţul ei Andrew Upton, în vârstă de 49 de ani, au dat un comunicat oficial prin care au confirmat că au un nou membru în familie: "Famila Upton (Cate Blanchett şi Andrew Upton) au adoptat o fetiţă. Nu vor mai fi oferite şi alte detalii".

Cuplul, al căror mariaj durează de 17 ani, au deja trei copii biologici: Dashiell, în vârstă de 13 ani, Roman, în vârstă de zece ani, şi Ignatius, în vârstă de şase ani.

Conform informaţiilor unui pasager care a relatat pentru Daily Mail Australia, celebra actriţă a zburat împreună cu fetiţa de la Los Angeles către Australia pe cont propriu, aparent fără o bonă.

Pasagerii din avion au declarat că celebra mamă a stat cu copilul în braţe la biroul de bagaje, însoţită doar de un funcţionar de la aeroport. Bebeluşul, care se pare că are în jur de şase săptămâni s-a bucurat de atenţia mamei lui, care l-a învelit şi într-o pătură pentru a se simţi cât mai confortabil. Călătorii zborului au declarat, totodată, că a fost linişte în avion şi nu s-a auzit deloc plâns de copil.

Soţul lui Cate, Andrew Upton a ţinut să-şi exprime entuziasmul pentru acest nou membru al familiei şi a declarat pentru Daily Telegraph din casa sa din Hunters Hill, Sydney : "Suntem încantaţi".

Cate Blanchett a primit numeroase apreciere din partea criticilor, precum şi multe premii, printre care: două premii Oscar în anul 2003 şi 2013, trei Globuri de Aur şi trei premii BAFTA. Ea a primit titlul de Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor de guvernul francez în 2012, iar în 2014, actriţa a primit un titlu onorific de la Universitatea Macquarie în semn de recunoaştere a contribuţiei sale extraordinare în domeniul artei, pentru caritate şi acţiuni comunitare.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură