Acuzaţii de la vârful PNL: Clanul Mazăre a distrus Constanţa, oraşul e ţinut captiv. Făgădău continuă aceleaşi politici

Radu Mazăre
Radu Mazăre (sursa imagine: Facebook)

Pesediştii vor să cumpere reţeaua de transport a energiei termice din Constanţa, folosind bani publici, însă refuză să îşi asume sursele de finanţare, o expertiză care să justifice achiziţia şi mai ales un program clar de rentabilizare a întregului sistem de încălzire, a acuzat, luni, în cadrul unui comunicat de presă, liderul PNL Constanţa, Bogdan Huţucă.

"Primarul Făgădău refuză să îşi asume în proiectul de hotărâre o chestiune elementară precum scopul achiziţionării reţelei termice şi este clar că nu face acest lucru deoarece întreg procesul este unul populist, ce are doar raţiuni electorale şi că de fapt nu se urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cetăţeni", a precizat Bogdan Huţucă.

Liberalii constănţeni îl acuză pe Făgădău că refuză să spună dacă intenţionează să reabiliteze reţeaua de transport a energiei termice cu fonduri guvernamentale sau cu fonduri europene.

"Toată lumea din primărie ştie că se vor folosi fonduri guvernamentale şi că pesediştii constănţeni nici nu vor să audă de fonduri europene, deoarece acestea nu pot fi fraudate. Imaginaţi-vă că o singură comună din judeţ, comuna Cuza Vodă, a atras mai mulţi bani europeni decât municipiul Constanţa. Constanţa este un oraş distrus de clanul Mazăre, o gaşcă ce a preferat să ţină captiv acest oraş în loc să permită o dezvoltare reală. Din păcate, primarul Făgădău continuă aceleaşi politici deficitare care lovesc în calitatea vieţii constănţenilor şi turiştilor care îşi petrec concediile la Marea Neagră", a precizat Bogdan Huţucă.