Adrian Mutu (antrenor FC Rapid), declaraţii înaintea partidei cu FCU Craiova 1948

"Acesta este un meci care ne dă posibilitatea, dacă vom câştiga, să încheiem pe primul loc play-out-ul..Pentru a câştiga trebuie să alergăm, să luptăm şi asta vom face." - Adrian Mutu.
Antrenorul român Adrian Mutu.
Antrenorul român Adrian Mutu. (FC Rapid 1923/facebook)

Adrian Mutu, conducătorul principal de joc a grupării giuleştene, a prefaţat, duminică, partida care poate da posibilitatea formaţiei sale să termine pe primul loc în play-out.

"Rapid nu joacă niciun meci la egal, mai ales pe Giuleşti. Acesta este un meci care ne dă posibilitatea, dacă vom câştiga, să încheiem pe primul loc play-ouţ-ul. Întâlnim o echipă care traversează o formă bună, are doar o înfrângere în play-out, şi care a fost oaia neagră a Rapidului în ultimul timp. Dar noi mâine vrem să schimbăm acest lucru. Pentru a câştiga trebuie să alergăm, să luptăm şi asta vom face. Bănuiesc că revanşa e aşteptată de suporteri, ştiu ce s-a întâmplat în acest sezon şi în Liga a II-a cu FCU... Deci atât suporterii, cât şi noi aşteptăm meciul cu mare entuziasm şi mare ambiţie.

Pentru mine nu e un meci ca toate celelalte din cauza faptului că am antrenat pe FCU Craiova. Dar importanţa lui nu o dă faptul că am fost eu acolo sau ambiţia mea personală, ci faptul că ne dă posibilitatea de a câştiga play-out-ul. Deci în primul rând este interesul clubului, al echipei şi apoi al meu. Vom întâlni jucătorii pe care pe o parte i-am antrenat, dar tocmai că îi ştiu îmi dau seama că va fi un meci greu", a declarat fostul internaţional.

Echipa de fotbal FC Rapid va da piept, luni, de la ora 20:30, pe Stadionul Giuleşti din Bucureşti, cu formaţia FCU Craiova 1948, partidă din cadrul etapei cu numărul 8 a fazei play-out a Ligii I.