Agenda telefonică a lui Epstein conţinea adrese de email şi 21 de numere telefonice pentru Bill Clinton

Fostul preşedinte american Bill Clinton.
Fostul preşedinte american Bill Clinton. (TIMOTHY A. CLARY / AFP / Getty Images)

Acum că Prinţul Andrew s-a trezit prins în povestea cu sclave sexuale a miliardului degenerat Jeffrey Epstein, Bill Clinton nu poate rămâne prea mult în urmă.

Epstein, care a plătit fete tinere pentru sex şi masaje erotice la vila sa din Palm Beach, a fost condamnat pentru delicte sexuale şi cercul său de prieteni puternici include bancheri, celebrităţi, politicieni şi savanţi.

De fapt, Epstein, 61 de ani, a păstrat multe dintre aceste relaţii chiar şi atunci când a pledat vinovat în 2008 pentru întreţinerea de raporturi sexuale cu zeci de fete minore, multe dintre ele fiind recrutate în timp ce se aflau încă în liceu.

Dar, în timp ce Prinţul Andrew şi alte figuri publice şi-au reluat întâlnirile cu Epstein după ieşirea acestuia din închisoare, Clinton pare să îl fi evitat pe miliardar, care deţine o insulă privată în Caraibe, o vilă în Manhattan, o fermă în New Mexico şi un apartament în Paris, pe lângă reşedinţa sa din Palm Beach.

Conform informaţiilor înregistrate la tribunal, Clinton a zburat deseori împreună cu Epstein în avionul privat al acestuia din 2002 până în 2005, când a fost raportată pentru prima dată investigarea lui Epstein.

În timpul primelor stadii ale investigaţiei, poliţiştii au colectat pe ascuns gunoiul din faţa casei lui Epstein din Palm Beach. Deşeurile au inclus şi documente cu numele unora dintre numeroasele sale maseuze minore, precum şi o factură de la Amazon.com pentru cumpărarea mai multor cărţi privind sclavia sexuală – cărţi precum “SlaveCraft: Roadmaps for Erotic Servitude - Principles, Skills and Tools”, “Training with Miss Abernathy: A Workbook for Erotic Slaves and Their Owners” şi “SM 101: A Realistic Introduction.”

Ca parte a procesului civil intentat împotriva lui Epstein de câteva dintre victimele sale, avocaţii femeilor au lansat posibilitatea citării lui Bill Clinton din moment ce el „ar putea fi o sursă relevantă de informaţii” în legătură cu activităţile lui Epstein.

Deşi Clinton nu a depus niciodată mărturie, avocaţii au obţinut agenda telefonică a lui Epstein, care includea „adrese de email şi 21 de numere de telefon ale fostului preşedinte american, precum şi numere de telefon ale asistentului lui Clinton, Doug Band”, conform dosarului de la tribunal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe