Alain Delon nu vrea ca homosexualii să adopte copii

Actorul francez Alain Delon, mai 2013 la Cannes.
Actorul francez Alain Delon, mai 2013 la Cannes. (Pascal Le Segretain / Getty Images)

În Franţa ies noi scântei pe subiectul căsătoriilor între homosexuali. Invitat luni, împreună cu fiica sa, pe platourile France 5, Alain Delon a declarat în public că, în opinia sa, homosexualitatea este împotriva naturii.

Prezentatoare emisiunii, Anne-Sophie Lapix, a abordat subiectul controversatelor căsătorii homosexuale care au devenit legale în Franţa din vara acestui an.

Homosexualitatea este contra naturii, şi-a exprimat tranşat părerea Delon care "nu are nimic împotriva homosexualilor" dar s-a declarat total împotriva drepturilor acestora de a adopta copii: "Nu au decât să se căsătorească între ei", a declarat actorul. "Ce nu vreau este că ei să adopte copii", a declarat starul francez.

"Nu am nimic împotriva homosexualilor care vor să fie împreună, dar eu cred că sunt totuşi împotriva naturii. Scopul nostru, al bărbaţilor, este să iubim femeile, să le curtăm, nu să flirtăm cu un bărbat sau să fim agăţaţi de vreun bărbat" a mai afirmat Alain Delon, sub privirile vizibil jenate ale fiicei sale, Anouchka.

Actorul reiterează o serie de declaraţii făcute pentru Figaro Magazine în această vară, când în Franţa a fost votată o lege, (legea Taubira), care le permite homosexualilor căsătoria şi adopţiile de copii.

Sute de mii de francezi au ieşit pe străzi în marşuri contra legii Taubira, protestând nu atât împotriva căsătoriilor cuplurilor gay, cât contra dreptului lor de a adopta. Francezii nu îşi doreau să asiste la o explozie a adopţiilor şi cu atât mai puţin la o escaladare a fenomenului mamelor surogat. Multe femei sărace ar putea deveni, contra cost, se temeau francezii, mame purtătoare de feţi concepuţi in vitro, special pentru homosexuali. Tradiţionalişti, francezii au considerat legea Taubira un abuz, în special la adresa copiilor, ameninţaţi să crească fără să mai ştie că mama este o femeie iar tata este un bărbat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe