Alex de Minaur a cucerit titlul turneului ATP de la Zhuhai (video)

Jucătorul australian l-a învins în ultimul act al competiţiei chineze pe Adrian Mannarino (Franţa), în două seturi, scor final 7-6 (7/4), 6-4.
Tenismanul australian Alex De Minaur alături de  francezul  Adrian Mannarino.
Tenismanul australian Alex De Minaur alături de francezul Adrian Mannarino. (Zhuhai Championships/facebook)

Tenismanul australian Alex De Minaur (20 ani, 31 ATP) este proaspătul campion al circuitului ATP de la Zhuhai (China), dotat cu premii totale în valoare de 931.335 dolari. Acesta a reuşit să-l învingă, duminică, în ultimul act al competiţiei chineze pe francezul Adrian Mannarino (31 ani, 43 ATP) cu scorul de 7-6 (7/4), 6-4.

Duelul celor doi iubitori ai sportului alb a fost destul de intens, cu un nivel ridicat de măiestrie, campionul fiind decis după două ore şi 5 minute de joc efectiv.

Favoritul numărul şapte de la acest turneu, care şi-a trecut în palmares cu această ocazie cel de-al treilea titlu din acest sezon competiţional, după cele de la Sydney şi Atlanta, va urca graţie acestei performanţe şase locuri în clasamentul ATP începând de luni.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport