Alexandr Slusari, despre premierul tehnocrat propus de Dodon: Ion Chicu este un candidat „plahocrat”

Alexandr Slusari, deputat al blocului ACUM
Alexandr Slusari, deputat al blocului ACUM (facebook.com/Platforma DA)

În contextul numirii lui Ion Chicu în funcţia de prim-ministru, vicepreşedintele Legislativului Alexandr Slusari afirmă că „avem un candidat plahocrat, înaintat de Dodon. Ne aşteaptă un spectacol impresionant în Parlament în zilele apropiate.”

„Să vedem cum socialiştii, care strigau cu câteva luni în urmă despre gaura bugetară de peste 4 miliarde lei, moştenită de la regimul Plahotniuc, vor vota împreună cu PD pe un 'tehnocrat' care ne-a lăsat această gaură”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

Deputatul notează că Igor Dodon este obligat să întreprindă în zilele următoare „un act suplimentar de 'viol' a fracţiunii PSRM în vederea obţinerii votului acesteia. Nu la toţi se va ridica mâna foarte sus. Important ca dnul Odnostalco să reuşească repede să le numere.”

Miercuri seară şeful statului a decis să înainteze Parlamentului candidatura lui Ion Chicu, fost ministru în Guvernul PD şi actual consilier prezidenţial pentru a fi desemnat în funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe