Alexandru o ironizează pe Firea: "Nu ar fi mai bine să înfiinţeze o companie de ameninţat cu datul în judecată?"

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru (Epoch Times România)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, o ironizează pe primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, după ce aceasta l-a ameninţat pe prim- vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, cu plângere penală.

Cum Firea s-a remarcat prin numărul mare de procese intentate celor care o critică, Violeta Alexandru îi sugerează acesteia să înfiinţeze o companie municipală de ameninţat cu datul în judecată.

"Nu ar fi mai 'bine' să înfiinţeze Gabriela Firea o companie municipală de ameninţat cu datul în judecată? Oricum ameninţă de 3 ori pe zi. Treaba când o face?

Bucureştiul n-are nevoie de circ. Are serioasă nevoie de soluţii (multe spuse în spaţiul public) şi de făcut treabă. De dimineaţă până seara", scrie pe Facebook ministrul Muncii.

Reamintim că primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a ameninţat cu plângere penală pe Rareş Bogdan după ce acesta a afirmat că PSD "a periclitat parteneriatele vitale cu Uniunea Europeană şi SUA".

"Depun plângere pe numele cetăţeanului Bogdan Rareş. Să vină în faţa instanţei cu dovada că eu am periclitat parteneriatele strategice cu UE şi SUA şi că am furat, aşa cum a declarat azi. Să aducă dovezi palpabile, nu vorbe.

La o declaraţie atât de gravă, trebuie că are şi dovezi. Şi nu ţine în justiţie dacă iese vreo colegă de partid să spună că a fost metaforă sau pamflet", a scris Firea, pe Facebook.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, conduce detaşat în topul aleşilor care se războiesc în instanţe cu presa şi cu rivalii politici, relatează Ziare.com, publicaţie potrivit căreia primăriţa a deschis în ultimii 3 ani un număr impresionant de procese în care cere daune morale de zeci de mii de euro unor politicieni sau ziarişti care au criticat-o.

Interesant este că, potrivit fostul preşedinte USR Bucureşti Roxana Wring, cea care plăteşte cheltuielile de judecată în cazul celor mai recente procese este Primăria Capitalei. Adică bucureştenii. Motivul: Gabriela Firea intentează procesele în calitate de primar al Municipiului Bucureşti.

"Instanţa i-a respins cererea ca fiind nefondată, iar 8.300 de lei, taxa de timbru plătită din bani publici, s-au risipit degeaba, pe onoarea nereperată a unui primar cu orgoliu mare şi reuşite mici.

Aşadar, nu eu îi stric imaginea, ci deciziile proaste pe care le ia sistematic în calitate de primar. Ceea ce nu mai este deloc o noutate", declara Roxana Wring după ce a câştigat un proces intentat de edilul Capitalei.

foto
foto (Facebook)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne