An pre-electoral. PNL a racolat patru primari PSD

Patru primari PSD trec la PNL
Patru primari PSD trec la PNL (Captura video)

Patru primari PSD din judeţul Gorj au intrat, la începutul acestei săptămâni, în PNL. Liberalii chiar au postat un scurt videoclip în care aceştia vin şi îşi exprimă dorinţa de a fi în "echipa" liberală.

Redăm comunicatul PNL:

"Astăzi primarii din patru localităţi gorjene s-au alăturat echipei noastre şi şi-au manifestat dorinţa de a candida din partea PNL Gorj la alegerile locale din 2024.

Este vorba de primarii Viorel Rotaru, de la Bolboşi, Mihai Calotă de la Urdari, Sorin Lambu de la Ioneşti şi Lucian Goaţă, primarul comunei Prigoria.

Mihai Calotă este primar cu o experienţă de peste 20 de ani în administraţie, este iubit de comunitate şi, în mandatele sale, comuna Urdari a devenit una dintre cele mai moderne comune din Gorj.

Viorel Rotaru este la primul mandat în fruntea primăriei Bolboşi şi a reuşit să obţină finanţare pentru proiecte importante în comunitate printre care alimentarea cu gaze a localităţii.

Sorin Lambu este la primul mandat de primar. A accesat atât proiecte cu finanţare europeană, cât şi proiecte prin programele naţionale de finanţare. Vine în PNL Gorj împreună cu toată echipa alături de care a câştigat alegerile la Ioneşti.

Lucian Goaţă este un primar ambiţios care a reuşit să obţină sume importante pentru proiectele comunei Prigoria, fie că vorbim despre drumuri, alimentare cu apă sau şcoli. Vine în echipa liberală împreună cu toată echipa.

Conducerea PNL Gorj le urează bun venit noilor colegi şi îşi manifestă deschiderea faţă de orice gorjean de bună credinţă care îşi doreşte să contribuie la dezvoltarea comunităţii sale şi a judeţului Gorj."

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.