Andrei Năstase, nemulţumit de premierul desemnat: R. Moldova a primit o lovitură crâncenă

Andrei Năstase
Andrei Năstase (Epoch Times România)

Democraţia din Republica Moldova a primit o puternică lovitură, susţine liderul Platformei DA, Andrei Năstase după ce marţi, Maia Sandu l-a desemnat pe Igor Grosu la funcţia de premier după consultările cu fracţiunile parlamentare.

„Crâncenă! Democraţia din Republica Moldova, modul de a gestiona lucrurile în ţara noastră. A fost foarte şi foarte urât, crâncen ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Năstase, într-un live pe Facebook, menţionând că ţara a încăput pe mâna „politicienilor nebuni”.

Acesta a mai adăugat că „cetăţenii moldoveni trebuie să lupte în continuare cu un sistem politic ticăloşit, din care fac parte politicieni atât de diferiţi”.

„Vă îndemn să vă gândiţi la un lucru la care mă gândesc şi eu de câteva luni de zile. Dacă nu cumva cu păcătoşii e mai uşor de luptat decât cu falşii îngeri. De-a lungul timpului marile noastre probleme au venit de la păcătoşi, dar cele mai grave au venit de la falşii îngeri”, a conchis Năstase.

După consultările de marţi de la Preşedinţie, Alexandr Slusari a reiterat că un guvern-anticriză condus de Platforma DA, în care pot fi cooptaţi reprezentanţii mai multor forţe politice proeuropene, ai societăţii civile, pe perioada unui mandat scurt, ar putea să rezolve nişte probleme stringente pentru ţară şi să declanşeze alegerile anticipate în 2021.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe