Andy Murray nu va participa la ediţia din acest an a Cupei Davis

Tenismanul britanic a anunţat că nu va onora cu prezenţa competiţia de anul acesta de la Madrid, întrucât nu merită să facă parte din echipă, informează agenţia EFE.
Tenismanul britanic Andy Murray.
Tenismanul britanic Andy Murray. (Getty Images)

Veteranul de 34 de ani Andy Murray (121 ATP) a mărturisit că nu merită să fie în echipa de Cupă Davis, competiţie programată anul acesta la Madrid în perioada 25 noiembrie-5 decembrie.

"Am dat mult pentru Cupa Davis şi uneori mi-am făcut rău fizic. Ultima oară s-a întâmplat în 2019. În acest moment nu există premisele pentru ca eu să joc. Evident, decizia revine lui Leon Smith (căpitanul britanic), dar nu cred că merit să fiu în echipă", a declarat Murray.

Andy Murray, care a fost eliminat recent de la Indian Wells de germanul Alexander Zverev, cu 6-4, 7-6 (7/4), în runda a treia, s-a accidentat grav la ediţia din 2019 a Cupei Davis, fostul lider mondial fiind indisponibil până în septembrie 2020.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport