Angajat de la Rahova, săltat de procurori. A luat mită pentru a introduce droguri şi telefoane mobile în puşcărie

(Captură Foto)

Procurorii DNA l-au reţinut, marţi, pentru 24 de ore, pe Antonio Adrian Bulearcă, angajat în cadrul Penitenciarului Spital Bucureşti Rahova, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

În cursul zilei, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În ordonanţa procurorilor se arată că, în cauză, există date şi probe care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada decembrie 2020 – 18 ianuarie 2021, inculpatul Bulearcă Adrian Antonio, în calitatea menţionată mai sus, ar fi acceptat promisiunea a două persoane (martori în cauză) de a-i remite sumele de 10.000 euro şi 1.200 lei în schimbul efectuării unui act contrar îndatoririlor de serviciu, respectiv introducerea a 50 de grame de droguri şi trei telefoane mobile în Penitenciarul Rahova şi ulterior remiterea acestora către o persoană aflată în stare de deţinere.

La data de 18 ianuarie 2021, inculpatul Bulearcă Adrian Antonio ar fi primit de la cei doi martori, în parcarea unui supermarket din Bucureşti, suma de 12.000 euro, trei telefoane mobile şi un plic conţinând o substanţă albă, împrejurare în care procurorii au constatat infracţiunea flagrantă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne