Anonymous loveşte din nou. A "spart" mai multe conturi de mail ale hackerilor pro-ruşi din gruparea KILLNET

(Captură Foto)

Hackerii din gruparea Anonymous au anunţat, marţi, pe Twitter, că au "spart" mai multe conturi de mail ale hackerilor pro-ruşi din gruparea KILLNET.

„JUST IN: Colectivul #anonymous a spart şi a făcut publică o listă de e-mailuri şi parole folosite de hackerii pro-Kremlin Killnet, cu scopul de a-i discredita şi de a le perturba activităţile.

❌ Baza de date a utilizatorilor Killnet: https://justpaste.it/2dw9l”, au scris pe Twitter cei de la Anonymous.

.
. (Captură ecran)

La rândul lor, şi cei de la Anonymous România au anunţat pe Facebook că lucrează la o metodă de atac care să le permită să închidă pagini de pe platforma de socializare, iar prima ţintă a lor va fi pagina Ambasadei Rusiei.

Hackerii români le-au transmis diplomaţilor ruşi că le dau „timp ca să se oprească din aberaţii”.

„#anonymous România lucrează în acest moment la o metodă de atac ce ne permite să închidem Pagini/Conturi/Grupuri de facebook. Până în acest moment nimeni nu a mai creat aşa ceva, sunt şanse destul de mari să funcţioneze. Care credeţi că este prima ţintă?

Ambasada Rusiei în România - Посольство России в Румынии. Vă dăm timp să vă opriţi din aberaţii. Expect us.

#russia #ukraine #hack”, a fost postarea lor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe