Arafat, după decesul şefei UPU Feteşti: „Cei care se luptă cu virusul îşi pun viaţa în pericol”

Raed Arafat - gov.ro
Raed Arafat - gov.ro (Epoch Times România)

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a transmis, sâmbătă, condoleanţe familiei şi colegilor Mioarei Neagu, medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal “Anghel Saligny” din Feteşti, care a decedat după o lună de luptă cu Covidul.

„Pandemia este o provocare pentru întreaga lume. Cei care se luptă cu virusul, încercând să salveze vieţile, fără îndoială îşi pun viaţa lor în pericol. Pierderea colegei noastre care a muncit efectiv zi şi noapte la spitalul din Feteşti, destinat pacienţilor cu COVID 19, este una dureroasă şi irecuperabilă pentru întregul corp medical.

Ea a căzut victimă bolii de care încerca să-i salveze pe alţii. Condoleanţele colegilor şi familiei!”, a susţinut Arafat pe pagina sa de Facebook.

Anunţul morţii Mioarei Neagu a fost făcut, vineri, de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, care a descris-o ca fiind o persoană care şi-a dedicat viaţa salvării altor oameni.

„Am pierdut astăzi o colegă, un salvator, un om care a luptat până în ultima clipă pentru viaţa sa, un om care aştepta să se repună pe picioare pentru a-şi continua misiunea vieţii ei, de a salva alţi oameni. Mioara Neagu, medic de urgenţă, medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal ‘Anghel Saligny’ din Feteşti, o femeie tânără, discretă, iubitoare de viaţă, extrem de pasionată de munca ei, iubită de colegi, astăzi ne-a părăsit.

În toată lupta ei extrem de grea timp de o lună cu noul Coronavirus, astăzi, inima ei a cedat, la doar 48 de ani. Nouă, în schimb, în ultima ei postare pe Facebook, ne-a spus să ne protejăm. Aşa vom face Mioara! Drum lin către Cer!”, a precizat DSU într-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook.