Australian Open. Andy Murray, incert pentru primul turneu de Mare Şlem al anului

Fostul lider mondial a fost testat pozitiv la virusul Wuhan, potrivit informaţiilor publicate joi de presa britanică, astfel că deplasarea sa la competiţia de la Melbourne a fost pusă sub semnul întrebării.
Jucătorul de tenis britanic Andy Murray.
Jucătorul de tenis britanic Andy Murray. (Getty Images)

Tenismanul britanic Andy Murray a intrat în carantină la domiciliu după ce a fost testat pozitiv la virusul Wuhan, potrivit presei din Marea Britanie.

Veteranul de 33 de ani, care în prezent ocupă poziţia 123 ATP, trebuia să zboare către Melbourne acolo unde ar fi trebuit să participe la Australian Open - primul Grand Slam al anului, ce debutează pe 8 februarie, drept consecinţă prezenţa acestuia la turneu nu este sigură în acest moment.

De cinci ori finalist la Melbourne, Murray nu prezintă însă simptome grave şi speră să poată călători ulterior în Australia.

De menţionat că toţi jucătorii care participă la aceasta competiţie trebuie să petreacă 14 zile în carantină la sosirea pe continentul australian, fiindu-le în acelaşi timp necesar un test negativ la Covid-19 efectuat înaintea plecării sau cu o autorizaţie de călătorie, în cazul în care au avut Covid-19 şi s-au vindecat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport