Auto: Casca lui Schumacher s-a spart în două după impactul de la schi

Germanul Michael Schumacher. (Stuart Franklin / Bongarts / Getty Images)
Epoch Times România
31.12.2013

Casca de protecţie a germanului Michael Schumacher, victima unui grav accident de schi petrecut duminică în Alpii francezi, s-a spart în două în timpul accidentului de pe pârtia staţiunii Meribel, relatează agenţia AFP, care citează surse apropiate anchetei.

Sursa citată de AFP confirmă astfel informaţia cotidianului german Bild, care relata că un salvator sosit la locul accidentului a văzut casca spartă şi mult sânge.

Conform medicilor spitalului din Grenoble, unde este internat septuplul campion mondial de Formula 1, Schumacher suferă de leziuni craniene "difuze şi serioase" şi se află într-o comă indusă artificial după ce a fost operat.

Medicii au precizat luni că este prea devreme pentru a se pronunţa asupra şanselor de supravieţuire ale lui Michael Schumacher, care urmează să împlinească 45 de ani pe 3 ianuarie.

Schumacher, însoţit de fiica sa de 14 ani, a căzut într-un sector din afara pistei de la Meribel şi s-a lovit cu capul de o stâncă, suferind o hemoragie cerebrală, deşi purta cască de protecţie. El a fost transportat mai întâi cu elicopterul la o clinică locală, de unde a fost transferat ulterior la Grenoble.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor